Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne-au luat deja de sus! Dezvăluirea lui Paşcanu: ce i-a spus un jucător din naţionala Angliei după tragerea la sorţi pentru Euro U21

Ne-au luat deja de sus! Dezvăluirea lui Paşcanu: ce i-a spus un jucător din naţionala Angliei după tragerea la sorţi pentru Euro U21

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României va participa în 2019 la Campionatul European din Italia şi San Marino, primul turneu final pentru naţionala de tineret după o aşteptare de 21 de ani.

Anglia, Franţa şi Croaţia vor fi adversarele tricolorilor în Grupa C de la Euro 2019, iar oamenii lui Mirel Rădoi speră să obţină calificarea în semifinale.

Titular în campania de calificare, Alexandru Paşcanu a dezvăluit că a discutat după tragerea la sorţi cu colegul său de la Leicester, Demarai Gray, care i-a tramnsmis, mai în glumă, mai în serios, că se aşteaptă la un meci uşor cu România. Gray are 21 de selecţii şi 7 goluri pentru naţionala U21 a Angliei.

"După tragere am vorbit cu Demarai Gray, colegul meu de la Leicester, i-am zis că ne vom întâlni la EURO, iar el mi-a spus, mai în glumă, mai în serios: „Ah, va fi un meci uşor cu voi!”. Dacă într-adevăr gândeşte aşa şi nu a făcut-o doar să mă tachineze, s-ar putea să aibă o surpriză la ora meciului", a declarat Alexandru Paşcanu într-un interviu publicat pe site-ul FRF.ro.

Afla mai multe despre: pascanuangliaeuro 2019romania u21demarai gray 

viewscnt
Articole similare