Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe anunţă: "Ne-am pregătit în locul în care s-a antrenat şi Liverpool înainte de finala UCL". Ce transferuri mai vrea la Dinamo

Neagoe anunţă: "Ne-am pregătit în locul în care s-a antrenat şi Liverpool înainte de finala UCL". Ce transferuri mai vrea la Dinamo
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, s-a declarat foarte mulţumit de baza de baza la care "câinii" s-au pregătit în cadrul stagiului de pregătire din Spania.

"Baza de pregătire a fost senzaţională, baza pe care s-a antrenat şi Liverpool înainte de finala Ligii Campionilor. Am câştigat toate jocurile, dar cred că ieri a fost şi cel mai bun joc şi cel mai puternic adversar. Băieţii au tratat cu mare responsabilitate jocul, am avut momente foarte bune.

Nu suntem încă pregătiţi pentru startul campionatului, dar mai sunt câteva zile şi sper eu să punem toate lucrurile la punct", a declarat Eugen Neagoe.

Cât despre transferuri: "Sunt jucători valoroşi, chiar dacă trei sau patru dintre ei sunt puţin mai în spate cu pregătirea fizică. Ei nici zilele următoare nu vor avea liber, vor avea antrenamente şi mâine şi sâmbătă.

În acest moment nu putem să vorbim despre alţi jucători, dar cu siguranţă eu mi-aş mai dori unul sau doi", a spus Neagoe.

Dinamo, start complicat de sezon

Noul antrenor al "câinilor" s-a referit şi la startul dificil de campionat, Dianmo urmând să întâlnească rând pe rând Viitorul (deplasare), Universitatea Craiova (acasă) şi CFR Cluj (deplasare).

"Sunt cele mai frumoase jocuri. Când întâlneşti cele mai bune echipe din campionat jucătorii trebuie să fie pregătiţi. Nu vreau să găsim scuze, nu caut alibiuri, chiar dacă perioada a fost scurtă, chiar dacă am schimbat mulţi jucători.

Sunt convins că vor veni foarte mulţi suporteri, dar doar datorităm rezultatelor pe care le vom avea. Dacă vom avea rezultate bune, cu siguranţă vor veni alături de echipă", a mai spus Neagoe.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare