Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri pentru fotbalistul de la FC Barcelona! Plecarea de pe Camp Nou, pe ultima sută de metri: semnează cu un club uriaş din Europa!

Negocieri pentru fotbalistul de la FC Barcelona! Plecarea de pe Camp Nou, pe ultima sută de metri: semnează cu un club uriaş din Europa!

FC Barcelona

Comentarii

Nelson Semedo (26 de ani) este pe punctul de a pleca de la FC Barcelona. Catalanii sunt gata să-l vândă pe fundaşul portughez pe o sumă importantă.


Barcelona avea de gând să-l includă pe Semedo în tranzacţiile pentru transferurile lui Pjanic (Juventus) sau Lautaro Martinez (Inter), dar portughezul a refuzat varianta de a merge în Italia. Sport scrie acum că se poartă ultimele negocieri pentru o trecere a lui Nelson Semedo la Manchester City, în Anglia. Englezii antrenaţi de Pep Guardiola ar urma să plătească 40 de milioane de euro pentru campionul european.

Semedo preferă varianta Manchester City, deşi "Cetăţenii" nu pot juca În Liga Campionilor în următoarele două sezoane, ca urmare a suspendării primite de la UEFA. Pentru a reduce preţul lui Nelson Semedo, cei de la City l-au oferit pe Joao Cancelo, colegul lui Semedo din naţionala Portugaliei, dar Sport scrie că Barcelona nu este interesată de o astfel de mutare.



Barcelona vrea banii, 40 de milioane de euro, în schimbul lui Semedo, în încercarea catalanilor de a strânge cât mai mulţi bani pentru o campanie de transferuri ce se vrea de răsunet. Catalanii l-au cumpărat pe Semedo în 2017, de la Benfica, pentru 30 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: nelson semedotransferplecarefc barcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare