Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă a lămurit situaţia lui Dan Nistor. Declaraţia scurtă care spune totul

Negoiţă a lămurit situaţia lui Dan Nistor. Declaraţia scurtă care spune totul

Fotbal

Comentarii

Situaţia dificilă de la Dinamo l-a determinat pe impresarul lui Dan Nistor să înceapă transferul mijlocaşului dinamovist în Arabia Saudită, la un club care să-i asigurea acestuia liniştea financiară.

Ionuţ Negoiţă a respins zvonurile conform cărora clubul din Ştefan cel Mare ar fi dispus să-şi lase mijlocaşul să plece în schimbul unei sume derizorii (300k euro), ba mai mult, afirmă că Nistor nu va pleca niciodată de la Dinamo.

„Nu a fost nicio discuţie despre vânzarea lui Dan Nistor şi nici nu va fi. Dan nu pleacă de la Dinamo”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru Gazeta Sporturilor.

Ajuns la 31 de ani, Dan Nistor se află la Dinamo din ianuarie 2018, atunci când a revenit după o perioadă de şase luni în care a evoluat la CFR Cluj. Iniţial, mijlocaşul a fost transferat de Dinamo în vara anului 2017, la liber, după despărţirea de Pandurii Târgu Jiu. 98 de meciuri, 16 goluri şi 37 de pase decisive a adunat Nistor în tricoul "câinilor".

De-a lungul carierei, Nistor a mai evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: negoitădinamoliga 1,  

viewscnt
Articole similare