Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă nu-l mai aşteaptă pe Rednic: ”Oferta este publică” Cum răspunde ironiilor ”Puriului” despre palmares

Negoiţă nu-l mai aşteaptă pe Rednic: ”Oferta este publică” Cum răspunde ironiilor ”Puriului” despre palmares

Fotbal

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a dezvăluit de ce a ales să-i facă prima ofertă lui Mircea Rednic, dar nu a uitat să-l ”înţepe” pe fostul antrenor din Groapă, care lăsase să se înţeleagă într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport că afaceristul nu deţine palmaresul clubului.

Negoiţă a subliniat şi faptul că vânzarea clubului a devenit de ieri publică şi oricine este interesat îl poate contacta.

"Am văzut că domnul Mircea Rednic este foarte iubit de suporteri şi de aceea i-am oferit lui clubul. Dacă el consideră că acest club nu are palmares, poate ştie el unde este.

Am făcut prima oară oferta domnului Rednic şi am aşteptat o săptămână. De ieri, oferta este publică! Cine vrea să cumpere Dinamo, mă poate contacta", a spus Ionuţ Negoiţă pentru ProTV.


• Fani ai echipei Dinamo au protestat la Rin Grand Hotel după demiterea lui Mircea Rednic (5 iun 2019)

Fani ai echipei Dinamo au protestat, marţi seară, la Rin Grand Hotel, care aparţine acţionarului dinamovist Ionuţ Negoiţă, faţă de demiterea antrenorului Mircea Rednic.

Suporterii prezenţi în faţa hotelului au aprins torţe şi au scandat împotriva acţionarului Ionuţ Negoiţă. În urma protestului, o parte a spaţiului verde din faţa stabilimentului a luat foc.

"Dinamo suntem noi", au strigat cei prezenţi, care au scadat şi numele lui Mircea Rednic.

Eugen Neagoe a fost numit, luni, antrenor principal al FC Dinamo, în locul lui Mircea Rednic, care a fost dat afară după ce echipa a ocupat locul 9 în clasamentul Ligii I, cel mai slab din istorie.

Afla mai multe despre: ionut negoitamircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare