Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neguţ a adus trei puncte importante Chindiei şi e fericit: "A fost un joc destul de greu. Venisem cu gândul său luăm punct sau puncte!"

Neguţ a adus trei puncte importante Chindiei şi e fericit: "A fost un joc destul de greu. Venisem cu gândul său luăm punct sau puncte!"
Comentarii

Cristian Neguţ (25 de ani), fotbalistul Chindiei, a adus trei puncte importante cu golul său marcat în meciul contra lui Sepsi, de la Sf. Gheorghe.

Neguţ a reacţionat la flash-interviul de după partida pe care a decis-o în favoarea Chindiei cu golul său din minutul 53 şi a spus că târgoviştenii au venit cu gândul la punct sau puncte în deplasarea de la Sf. Gheorghe.

"A fost un joc destul de greu, din care speram să obţinem ceva, venisem cu gândul să obţinem punct sau puncte. Sunt foarte fericit că am câştigat cele 3 puncte şi ne dau moral bun pentru jocurile următoare. Am ajuns mai repede în faţa lui, am ciupit mingea şi nu m-am pierdut şi am înscris", a spus Cristian Neguţ, la Telekom Sport.

Cu victoria împotriva lui Sepsi, Chindia a acumulat trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării şi a ajuns la cota 35, pe locul 7 în clasament. De partea celalată, Sepsi a rămas pe locul patru, cu 40 de puncte.

Sepsi - Chindia 0-1, în Liga 1

Chindia Târgovişte a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi OSK, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Neguţ, în minutul 53.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov (Deligiannidis '58), Tincu, Mitrea - Golofca (Rapp '78), Gonzalez (Fofana '74), Achahbar (Ninaj '59), Purece (Aganovici '58), Ştefănescu - Safranko, Petrila. Antrenor: Leo Grozavu

Chindia: Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu - Iacob, Raţă (Diaz '89), Dulca, Dumitraşcu - Neguţ, Berisha (Neicuţescu '57/Bourama '75). Antrenor: Emil Săndoi

Afla mai multe despre: negutchindialiga 1reactie 

viewscnt
Articole similare