Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neînvinşi de aproape un an! Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit secretul: "Alergăm ca nebunii, luptăm ca nebunii pentru victorie!"

Neînvinşi de aproape un an! Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit secretul: "Alergăm ca nebunii, luptăm ca nebunii pentru victorie!"

Stranieri

Comentarii

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Panathinaikos, în etapa a XXIII-a a campionatului Greciei.

PAOK este neînvinsă de aproape un an în prima ligă din Grecia. Ultimul său eşec datează din 11 martie 2018, scor 0-3 cu AEK Atena. Golurile au fost marcate de Mauricio ‘2 şi Leo Jaba ’47. În minutul 71, Jaba a fost eliminat.

În acest sezon, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a obţinut 20 de victorii şi trei remize şi este lider în clasament, cu 61 de puncte, cu zece mai multe decât a doua clasată, Olympiakos (care are 22 de jocuri).

"Alergăm de o mie de ori mai mult decât adversarii. Alergăm ca nebunii, luptăm ca nebunii pentru victorie. E periculos să ne credem deja campioni. Mai sunt şapte etape. Avem încredere, determinare, însă ştim cât de importante sunt toate meciurile. Fiecare ascunde o primejdie. Dacă faci o greşeală, situaţia se poate schimba imediat", a spus Răzvan

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokgrecia 

viewscnt
Articole similare