Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, prima reacţie după eşecul CFR-ului cu Sepsi: “Îmi este LE-HA-MI-TE. Suntem luaţi de proşti”

Nelu Varga, prima reacţie după eşecul CFR-ului cu Sepsi: “Îmi este LE-HA-MI-TE. Suntem luaţi de proşti”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a avut o reacţie extrem de nervoasă după eşecul suferit de CFR Cluj pe terenul lui Sepsi, eşec venit şi ca urmare a unei erori decisive de arbitraj.

CFR Cluj a pierdut partida din deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-2, în etapa a 20-a din Superliga României.

Deşi a condus la pauză, formaţia din Gruia a fost întoarsă în repriza secundă şi a plecat astfel fără punct de la Sfântu Gheorghe.

Dar golul prin care Sepsi a câştigat partida a fost marcat dintr-un ofside nesemnalizat. Eroarea decisivă de arbitraj a fost recunoscută şi de şeful CCA, Kyros Vassaras, care a precizat că trei arbitri vor fi reţinuţi de la delegări în urma fazei din minutul 85.

”Acelaşi arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea”

Dar Nelu Varga nu are linişte. Finanţatorul celor de la CFR Cluj nu s-a ferit de cuvinte şi a acuzat dur arbitrajul din partida cu Sepsi.

“Îmi este lehamite. Vă rog să scrieţi despărţit: “LE-HA-MI-TE”. Ce aş mai putea eu să comentez când a văzut toată lumea? Un singur lucru nu înţeleg. Dacă era o fază foarte complicată, foarte grea, aşa puteam să pricep.

Dar să stai 5 minute să analizezi un offside clar, acolo la Rondon, iar după aceea să dai gol valabil, credeţi-mă, nici nu mai ştiu ce să spun. Suntem luaţi de proşti, nu vreau să mai comentez, nu vreau să mai intru în polemici.

O să ne facem echipă şi o să ne luptăm cu toată lumea că să câştigăm titlul de campion. Acelaşi arbitru îi anulează un gol valabil lui Bîrligea, la Iaşi, acelaşi arbitru din camera VAR vede un offside clar la Rondon şi totuşi se dă gol valabil pentru Sepsi“, a declarat Varga, conform Fanatik.

În clasament, CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare