Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a anunţat când va reveni Yehven Konoplyanka la CFR. ”Nu regret deloc că l-am transferat”

Neluţu Varga a anunţat când va reveni Yehven Konoplyanka la CFR. ”Nu regret deloc că l-am transferat”

Superliga

Comentarii

Yehven Konoplyanka a semnat în această vară cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contractm, după ce s-a despărţit de formaţia poloneză Cracovia. Deşi a fost văzut drept bomba verii pe piaţa transferurilor din România, fostul mijlocaş al Sevillei a bifat doar două meciuri pentru ”feroviari” în acest sezon.

Problemele medicale l-au ţinut pe ucrainean departe de teren, iar multe voci din fotbalul românesc au catalogat aducerea lui Konoplyanka drept un transfer ratat. Cu toate acestea, patronul CFR-ului nu regretă transferul şi este optimist că Yehven va reveni şi le va da peste nas contestatarilor.

Neluţu Varga a făcut anunţul. ”Konoplyanka revine în iarnă”

"Nu este deloc un transfer pe care îl regret. Mie mi-a plăcut de Konoplyanka atât cât l-am văzut, este un jucător de valoare, dar a avut mult ghinion. Este un jucător de vestiar, de echipă, s-a integrat foarte bine, atât antrenorul cât şi jucătorii îl plac. Asta este, a avut din nou ruptură musculară. Cred că din iarnă ne putem baza pe el sută la sută", a spus Ioan Varga, pentru iAMSport.

În acest sezon, ucraineanul a bifat doar 20 de minute în tricoul CFR-ului.

Cine este Yevgen Konoplyanka?

Konopylanka a început fotbalul la Dnipro, însă în 2015 se transfera la Sevilla, liber de contract. La doi ani distanţă, Sevilla îl vindea la Schalke 04 pentru 12,5 milioane de euro.

  • Yevgen Konoplyanka a adunat 83 de prezenţe şi 21 de goluri în naţionala Ucrainei

În ultimii ani, fotbalistul nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor, nici la Şahtior Doneţk, nici la KS Cracovia. Cifre statistice: la Şahtior, între 2019 şi 2022: 46 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase de gol. În ultimul sezon, mijlocaşul lateral a evoluat în Polonia, la KS Cracovia, unde a bifat 28 de meciuri, cu 4 goluri şi pase decisive, în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: cfr clujkonoplyankaneluţu varga 

viewscnt
Articole similare