Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţara asta care mi-a dat totul”. Străinul de la FCSB care o vrea pe România la EURO 2024: ”Sunt primul suporter pentru colegii mei”

”Ţara asta care mi-a dat totul”. Străinul de la FCSB care o vrea pe România la EURO 2024: ”Sunt primul suporter pentru colegii mei”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul italian al celor de la FCSB, le ţine pumnii colegilor săi şi a naţionalei României în preliminariile EURO 2024.

Compagno, de partea României în preliminariile EURO 2024

Preparatorul fizic de la FCSB, Thomas Neubert, şi-a deschis un nou centru de pregătire, iar la eveniment a luat parte şi Andrea Compago, care i-a urat succes neamţuluui pentru acest proiect.

Printre subeictele dezbătute, atacantul italian al roş-albaştrilor a vorbit despre cum a fost acomodarea sa în fotbalul românesc şi le doreşte colegilor săi de la FCSB, Darius Olaru şi Florinel Coman, să obţină calificarea la EURO 2024.

”Îi doresc multă baftă cu proiectul! Sigur că voi veni şi aici să mă pregătesc. E antrenorul nostru şi a făcut ceva ce nu e aşa uşor să găseşti. Dacă vrei să câştigi în viaţă, trebuie să suferi. E baza pentru orice pregătirea fizică. 

Şi la Craiova erau dure. În România se munceşte mult, eu sunt fericit. Dacă vrei să câştigi, mai bine suferi o săptămână şi te bucuri după.

Le doresc multă, multă baftă. Au ceva special în faţă. Sper să găsească drumul pentru această calificare. Eu sunt primul suporter pentru colegii mei şi pentru ţara asta care mi-a dat totul”, a declarat Andrea Compagno. 

La evenimentul în care Thomas Neubert şi-a deschis în Pipera un centru pentru îmbunătăţirea abilităţilor sportive ale tinerilor şi ale sportivilor profesionişti au mai luat parte, pe lângă Compagno, antrenorul Elias Charalambous, oficialul Mihai Stoica, dar şi Răzvan Oaidă, jucătorul Rapidului.

Afla mai multe despre: romania. echipa nationalathomas neubertandrea compagno 

viewscnt
Articole similare