Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare de nivel înalt! Fostul antrenor al CSA Steaua este de partea FCSB-ului în duelul cu ”militarii”. ”Eu acolo am jucat”

Trădare de nivel înalt! Fostul antrenor al CSA Steaua este de partea FCSB-ului în duelul cu ”militarii”. ”Eu acolo am jucat”

Fotbal intern

Comentarii

Vasili Hamutovski a vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB. Bielorusul este de partea echipei patronat de Gigi Becali, deşi nu demult a activat în staff-ul ”militarilor”.

În luna aprilie a anului trecut, Hamutovski a devenit antrenorul de portari al clubului din Ghencea, însă a părăsit tabăra ”militarilor” după câteva luni şi a fost arestat în Belarus, din cauza că a protestat împotriva preşedintelui Lukaşenco.

Vasili Hamutovski îi ia partea FCSB-ului în războiul cu CSA 

”Ştiu care e situaţia între Steaua şi FCSB cu palmaresul. Părerea mea e aceeaşi ca a lui Bănel Nicoliţă referitoare la subiectul acesta. Eu am jucat pentru Steaua, eu ştiu că am jucat la Steaua şi Steaua a rămas în inima mea. Ştiu prea bine situaţia care s-a întâmplat cu palmaresul.

Ştiu situaţia cu palmaresul, cu emblema. Dar după părerea mea, Steaua e Steaua, care a câştigat Liga Campionilor, e istoria fotbalului european, mie îmi pare rău de ce s-a întâmplat”, a declarat Vasili Hamutovski, pentru Fanatik.

Hamutovski a evoluat pentru FCSB în perioada 2003-2005, perioadă în care a bifat 50 de meciuri, a câştigat două titluri şi o Cupă a României.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaua 

viewscnt
Articole similare