Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, cel mai generos patron din Liga 1? Bugetul incredibil de la CFR: ”Dacă ştii câţi bani a investit omul ăsta la Cluj, îţi pui ştreangul de gât!”

Neluţu Varga, cel mai generos patron din Liga 1? Bugetul incredibil de la CFR: ”Dacă ştii câţi bani a investit omul ăsta la Cluj, îţi pui ştreangul de gât!”

CFR Cluj

Comentarii

Florin Prunea, fostul oficial din Liga 1, a vorbit despre Neluţu Varga, patronul de la CFR.

Varga a preluat-o pe CFR când era în insolvenţă şi a investit în clubul din Ardeal zeci de milioane de euro. În timp, echipa a redevenit o forţă, a câştigat campionate şi a participat în cupele europene. 

CFR Cluj este sub presiune după ce FCSB s-a apropiat la doar două puncte de ardeleni, iar Neluţu Varga face tot ce poate pentru a nu pierde titlul. Fotbaliştiii de la echipa ardeleană ar avea promisă o primă medie în valoare de 40.000 de euro, pentru fiecare jucător. 

Prunea a dezvăluit că Neluţu Varga investeşte milioane de euro la CFR. De asemenea, el a spus că FCSB nu investeşte atât de mult, dar politica cu jucătorii tineri talentaţi dă roade. 

”Dacă ştii câţi bani a investit omul ăsta la Cluj, îţi pui ştreangul de gât!”

”M-am întâlnit în avion cu Neluţu Varga şi am avut şansa să stau lângă dânsul. Dacă ştii câţi bani a investit omul ăsta la Cluj, îţi pui ştreangul de gât. Incredibil! Nu am ok-ul ca să o spun, dar nu pot să cred… Ca să îţi faci o socoteală aşa, numai în primul an de insolvenţă, 18 milioane, banii jos. Opt milioane insolvenţa cu zece milioane bugetul pe primul an. 

Şi după aceea, sigur că au venit încasări, dar mici, 3-4 milioane. Cu un buget de 20 de milioane în fiecare an, fă o socoteală ce sume se investesc la CFR Cluj. FCSB nu investeşte atât de mult, dar culege roadele politicii cu jucătorii tineri”, a fost concluzia trasă de fostul portar, la ProSport.

Afla mai multe despre: cfr-neluţu varga-florin prunea 

viewscnt
Articole similare