Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle United vrea să transfere de la Real Madrid. Gareth Bale, dorit de "Coţofene"

Newcastle United vrea să transfere de la Real Madrid. Gareth Bale, dorit de "Coţofene"

Premier League

Comentarii

Newcastle United şi-a fixat o nouă ţintă pe piaţa transferurilor. Şeicii de pe St. James's Park l-au ochit pe Gareth Bale (30 de ani), fotbalist ieşit din graţii la Real Madrid.

O nouă ţintă măreaţă pe piaţa transferurilor pentru Newcastle: Gareth Bale!

Newcastle a devenit cel mai bogat club din lume după ce a fost preluat de către cel mai bogat fond de investiţii din Arabia Saudită. Astfel, după ce şi-au dat afară anternorul şi sunt în căutarea unui nou tehnician, noii şefi ai "Coţofenelor" caută acum şi jucători interesaţi să vină să joace pentru ei.

Potrivit site-ului fichajes.net, Newcastle United îl vrea pe Gareth Bale, cel care spera că odată cu venirea lui Ancelotti la Real Madrid cariera sa pe "Bernabeu" va lua o altă turnură. Doar că nu a fost aşa. Bale a jucat foarte puţin cu Ancelotti pe bancă, iar acum poate ajunge la Newcastle pentru un preţ relativ mic, având în vedere că mai are doar un an de contract cu Realul.

Sursa citată nu scrie nimic despre preţul pe care ar fi gata Newcastle să-l achite pentru Bale sau despre salariul pe care i-l oferă galezului.

Gareth Bale a mai jucat în Premier League, la Tottenham.

Afla mai multe despre: gareth baletransfernewcastle 

viewscnt
Articole similare