Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | "A acceptat oferta Realului!". Zidane îşi vede visul împlinit şi-l transferă pe francez! Mutare de top la Madrid

NEWS ALERT | "A acceptat oferta Realului!". Zidane îşi vede visul împlinit şi-l transferă pe francez! Mutare de top la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Eduardo Camavinga (17 ani), wonderkid-ul de al Rennes, a spus "da" ofertei lui Real Madrid şi abia aşteaptă să joace sub comanda lui Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul de pe Santiago Bernabeu. Camavinga a ales să joace pentru Real Madrid, deşi mai multe echipe se interesau de transferul său.

Real Madrid îl urmăreşte de mult pe Eduardo Camavinga, cel care joacă meci de meci la Rennes, chiar dacă are o vârstă fragedă. Fostul advesar al CFR-ului din grupele Europa League a acceptat să joace pentru Real, scrie AS, cotidian apropiat de echipa din capitala Spaniei. "Iubesc Realul şi pe Zidane!", a spus Camavinga, potrivit sursei citate.

Camavinga mai are contract cu Rennes până în 2022. AS mai scrie că, deşi jucătorul a acceptat să joace la Real Madrid, patronul lui Rennes, Francois Pinault, a dat ordin ca acesta să nu fie vândut, ceea ce face transferul mai dificil. Real Madrid şi Rennes trebuie să se aşeze la masa negocieerilor pentru a bate palma în ceea ce priveşte plecarea lui Eduardo Camavinga.

Pentru a-l cumpăra pe Camavinga, însă, deşi preţul francezului nu ar fi unul prea mare, Realul trebuie mai întâi să vândă: James Rodriguez, Gareth Bale, Mariano Diaz sau Alvaro Odriozola au fost scoşi "pe tarabă". Camavinga tocmai a obţinut cetăţenia franceză, ceea ce înseamnă că nu va ocupa un loc de extracomunitar în lotul lui Zidane. Fotbalistul are origini africane.



Preţul lui Eduardo Camavinga este de 50 de milioane de euro în acest moment, potrivi AS.

Afla mai multe despre: real madrideduardo camavingatransfer 

viewscnt
Articole similare