Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | A semnat fotbalistul de 1,3 milioane de euro dorit de Gigi Becali la FCSB. Anunţul oficial făcut de club

NEWS ALERT | A semnat fotbalistul de 1,3 milioane de euro dorit de Gigi Becali la FCSB. Anunţul oficial făcut de club

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul sud-african May Mahlangu, fostul jucător al lui Dinamo, a fost transferat definitiv de Ordabasy de la Ludogoreţ Razgrad.

Ajuns la 30 de ani, May Mahlangu a jucat în ultimul an pentru formaţia din Kazahstan, sub formă de împrumut de la Ludogoreţ, timp în care a adunat 37 de meciuri, trei goluri şi o pasă decisivă. Mijlocaşul sud-african, care are în prezent o cotă de 1,3 milioane de euro, i-a convins, astfel, pe kazahi să îl achiziţioneze definitiv.

 

 

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Mahlangu, potrivit Transfermarkt.de
  • 19 selecţii şi două goluri are Mahlangu la naţionala Africii de Sud

May Mahlangu, fotbalistul de 1,3 milioane de euro, a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

Mahlangu era legitimat la Ludogoreţ din vara anului 2018, atunci când bulgarii i-au luat faţa FCSB-ului şi l-au transferat de la Dinamo. Sud-africanul, care a fost şi pe lista lui Gigi Becali, nu s-a impus însă la campioana Bulgariei, pentru care a jucat doar şapte meciuri şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă.

La vremea respectivă, Gigi Becali spunea: ”Chiar aseară (n.r. - miercuri, 7 noiembrie 2018) vorbeam cu MM Stoica. Căutăm un mijlocaş central, gen Mahlangu. Şi Nistor juca mai bine când îl avea lângă el”. Patronul FCSB-ului şi l-a dorit chiar pe May Mahlangu (29 de ani), numai că fostul jucător al rivalilor de la Dinamo a ajuns la campioana Bulgariei, Ludogoreţ, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

La Dinamo, Mahlangu a jucat între 2016 şi 2018 şi a strâns 71 de meciuri, patru goluri şi trei assist-uri. Până să ajungă în România, Mahlangu mai jucase la Stars of Africa, Alexandra United, Helsingborg, IFK Hassleholm, IFK Goteborg, Konyaspor şi Sint-Truiden.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare