Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Adio, Gigi Becali! Adio, FCSB! Andrei Chindriş prinde transferul carierei. FC Botoşani se alege cu bani frumoşi

NEWS ALERT | Adio, Gigi Becali! Adio, FCSB! Andrei Chindriş prinde transferul carierei. FC Botoşani se alege cu bani frumoşi

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central legitimat la FC Botoşani, Andrei Chindriş (21 de ani), va semna, zilele următoare, cu o formaţie din prima ligă belgiană.

Informaţia a fost oferită de către jurnaliştii de la ŞtiriBotoşani, care au aflat din interiorul clubului faptul că Andrei Chindriş va pleca la o formaţie din primele 10 clasate al campionatului belgian. Se pare că fundaşul român spune PAS ofertelor din România şi are bagajul pregătit.

Mutarea se va realiza la scurt timp după terminarea sezonului competiţional din play-off. Dacă nu apare ceva neprevăzut, şi apelăm la o logică elementară, ne-am îndrepta atenţia către formaţiile clasate sezonul trecut între locurile 6 şi 10 ale campionatului belgian, acolo unde le găsim pe: KV Mechelen, Genk, Anderlecht, Zulte Waregem şi Mouscron. La una dintre aceste formaţii ar urma să ajungă Chindriş, iar în schimbul fotbalistului, FC Botoşani ar urma să primească aproximativ 1 milion de euro, dar şi procent dintr-un viitor transfer.

În cariera sa, Andrei Chindriş a evoluat doar pentru Academica Clinceni, Ştiinţa Miroslava şi FC Botoşani. A bifat şi cinci meciuri pentru naţionala de tineret a României.

  • 800.000 de euro este cota jucătorului, conform Transfermarkt.

Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB. "Eram sigur că o să regrete"

În iarnă, Gigi Becali l-a dorit cu insistenţă pe Andrei Chindriş, însă patronul Valeriu Iftime a ţinut de preţ, iar mutarea nu s-a mai realizat. S-a mai vorbit de interesul celor de la Werder Bremen sau Valencia, însă nimic concret. După revenirea din pandemie, internaţionalul de tineret nu a mai avut aceleaşi prestaţii bune, iar Gigi Becali şi-a schimbat percepţia asupra sa. 

A fugit puiul cu aţa la transferul lui Chindriş. I-am facut înainte de Paşti o oferta clară lui Iftime şi eram sigur că o să vină ziua când o să regrete. Dar acum îi transmit domnului Iftime că şi dăcă îmi dă de la el 100.000 de euro tot nu îl mai vreau pe Chindriş. Ce să fac cu el? Nu aţi văzut cum joacă? Nu îl mai vrea Valencia? Eu i-am spus de atunci să batem palma şi o sa fie bine pentru toată lumea, dar acum poate să imi dea Iftime bani de la el că nu îl mai vreau”, a spus Gigi Becali, zilele trecute, pentru ProSport.

viewscnt
Articole similare
Conditii de regina pentru Simona Halep in Australia, unde este carantinata cu viitorul sot....