Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Alarmă la Torino! Anunţul făcut de Allegri: ”Este foarte greu”. Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo

NEWS ALERT | Alarmă la Torino! Anunţul făcut de Allegri: ”Este foarte greu”. Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo

Fotbal

Comentarii

Ajax - Juventus se joacă pe 10 aprilie, în direct pe Telekom Sport 2, dar nu se ştie dacă Ronaldo va putea juca. Allegri a vorbit despre starea jucătorului său, înaintea duelului din Serie A, cu Cagliari.

Allegri continuă să fie rezervat în ceea ce priveşte posibilitatea ca Ronaldo să joace în meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, cu Ajax. Înaintea partidei pe care Juventus a câştigat-o cu Empoli, Allegri dezvăluia că Ronaldo ar putea rata partida cu Ajax. Marţi, Juventus joacă etapă intermediară, cu Cagliari, iar Allegri s-a referit din nou la starea super starului portughez. 

"El munceşte şi sperăm să îl avem alături de noi cu Ajax, e însă greu. El lucrează bine, trebuie să fim încrezători.

Testele efectuate azi sunt mai bune, piciorul arată mai bine. Mai sunt nouă zile până la meci, mai e timp să analizăm lucrurile. El face ceea ce poate în acest moment", a declarat Allegri. 

În urmă cu o  săptămână, naţionala Portugaliei a remizat, scor 1-1, contra Serbiei, în preliminariile Campionatului European din 2020. Cristiano Ronaldo a fost schimbat după doar 30 de minute, după ce s-a ales cu nasul spart şi cu o accidentare la coapsa dreaptă. 

Afla mai multe despre: ronaldoallegriajaxchampions league 

viewscnt
Articole similare