Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Bayern Munchen l-a dat afară pe Niko Kovac. Doi antrenori uriaşi se "bat" pentru a-l înlocui pe croat

NEWS ALERT | Bayern Munchen l-a dat afară pe Niko Kovac. Doi antrenori uriaşi se "bat" pentru a-l înlocui pe croat

Bayern Munchen

Comentarii

Clubul Bayern Munchen a anunţat, duminică seară, pe site-ul oficial, demiterea antrenorului Niko Kovac (48 de ani).

"Niko Kovac nu mai este antrenorul lui Bayern Munchen. Asta au decis, în această duminică, de comun acord, Uli Hoeness, preşedintele FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, CEO-ul lui Bayern, şi Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayen", se precizează în comunicatul grupării bavareze.

Niko Kovac mai avea contract cu Bayern până în 2021, înţelegerea fiind reziliată de comun acord.

Pentru moment, pe banca echipei va sta secundul Hans Flick, care va pregăti echipa pentru meciurile cu Olympiakos şi Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, respectiv Bundesliga.

Conform Bild, Jose Mourinho şi Laurent Blanc se numără printre posibilii înlocuitori ai tehnicianului croat.

Bayern Munchen, cea mai drastică înfrângere din ultimul deceniu

Bayern Munchen a suferit, sâmbătă, cea mai drastică înfrângere din ultimul deceniu în Bundesliga: 5-1 cu Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt s-a distrat pe teren propriu cu deţinătoarea titlului din Bundesliga. Dezastrul a început în minutul 9, atunci când Jerome Boateng a fost eliminat direct. Kostic şi Sow au marcat rapid două goluri pentru gazde, însă la pauză Frankfurt a intrat cu avantaj de un singur gol, după ce Robert Lewandowski a redus din diferenţă. Polonezul a ajuns la 14 goluri şi este lider detaşat în clasamanetul golgheterilor din Germania.

Asaltul lui Frankfurt a continuat în repriza secundă. Simţind miros de sânge, elevii lui Adi Hutter au marcat în alte trei rânduri, prin Abraham, Hinteregger şi Paciencia. Astfel, Bayern Munchen a pierdut cu 5-1. Ultima oară când bavarezii au pierdut cu acest scor a fost cu 2009, într-un meci cu Wolfsburg.

Campioana en titre din Germania are cel mai slab început de sezon din ultimii 11 ani. 

Afla mai multe despre: kovac 

viewscnt
Articole similare