Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Budescu, la un pas să plece de la FCSB. Şumudică îl vrea neapărat şi a început negocierile! Câţi bani cere Becali

NEWS ALERT | Budescu, la un pas să plece de la FCSB. Şumudică îl vrea neapărat şi a început negocierile! Câţi bani cere Becali

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu s-ar putea despărţi în această vară de FCSB, mijlocaşul vicecampioanei fiind dorit de Marius Şumudică la noua sa echipă, Al-Shabab.

După ce a ajuns la un acord cu Valerică Găman, gruparea saudită şi-a mutat ţinta pe internaţionalul român de 29 de ani, iar din informaţiile Telekom Sport sunt şanse mari ca mutarea să se realizeze.

Şumudică vrea să lucreze din nou cu Budescu, iar evoluţiile sale l-au ajutat pe tehnicianul român să-şi convingă şefii să se aşeze la masa negocierilor cu FCSB.

Totuşi, saudiţii nu vor să achite clauza de reziliere din contractul lui Budescu (3 milioane de euro) şi vor să obţină un preţ mai bun.

Informaţia a fost confirmată inclusiv de patronul FCSB, Gigi Becali, care a precizat că e dispus să lase din preţ până la două milioane de euro.

Campion al României cu Astra, în 2016, Budescu ar putea prinde astfel al doilea contract în străinătate, după ce în 2016 se transfera în China, la Dalian Yifang.

Afla mai multe despre: budescusumudicafcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare