Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | CFR Cluj pierde un nou jucător de bază! Are contractul pregătit şi un salariu uriaş: 1,5 milioane de euro

NEWS ALERT | CFR Cluj pierde un nou jucător de bază! Are contractul pregătit şi un salariu uriaş: 1,5 milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Zvonurile plecării lui Billel Omrani de la CFR Cluj se acutizează, de la zi la zi, tot mai mult. Jurnaliştii francezi şi turci anunţă că formaţia din prima ligă turcă, Erzurumspor, a trimis o ofertă către campioana României, CFR Cluj, ce îl priveşte pe fotbalistul francez de origine algeriană.

Proaspăt promovată în prima ligă din Turcia, Erzurum încearcă să-şi alcătuiască un lot competitiv, cu care să supravieţuiască fără griji în acest sezon.

Billel Omrani poate ajunge în Turcia unde îl aşteaptă un salariu impresionant

Astfel, potrivit francezilor de la "Foot Mercato", Erzurum i-a pregătit fotbalistului un contract pe trei sezoane, în care va câştiga 500.000 de euro în fiecare dintre aceste sezoane.

O altă publicaţie franceză "DZ Foot" a anunţat, zilele trecut, conform surselor proprii, că CFR Cluj i-a stabilit lui Omrani un preţ de 2 milioane de euro pentru orice doreşte semnătura fotbalistului trecut pe la Olympique Marseille.

Billel Omrani a intrat în ultimul an de contract şi după patru ani la CFR Cluj intenţionează să "schimbe" aerul. Astfel, formaţia lui Dan Petrescu riscă să nu mai obţină niciun ban în schimbul golgeterului său. Pe 1 ianuarie 2021 intră în ultimele şase luni de contract, aşa că poate negocia cu oricare club doreşte. Practic, faptul că ar putea semna cu altcineva, chiar dacă va rămâne până-n vară, nu va fi mai fi atât de motivat să dea totul pe teren. 

Pentru CFR Cluj, vânzarea lui Billel Omrani pentru două milioane de euro reprezintă un semi-eşec. În trecut, CFR Cluj a ţinut de preţ şi nu a dorit să îl cedez atunci când ofertele au fost cel puţin duble ca valoare, de la formaţii precum Sheffield United, Leganes, Angers sau Celtic Glasgow.

"Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte. Celtic a făcut o propunere, la fel şi un club din Anglia. Când ofertele au venit, aveam nevoie de el (n.r. - Omrani) în cupele europene, şi încă avem nevoie de el. Cred că preţul cerut de noi, 3 milioane de lire sterline este un preţ corect, iar cluburile au rămas interesate. Cred că, odată reluat fotbalul, aceste cluburi interesate vor reveni cu oferte. Este un jucător excelent care s-a bucurat de un sezon excelent, atât în România cât şi în Europa. Dar vom analiza ce oferte vom primi şi vom decide totul când vom reveni pe teren", declara Bogdan Mara, pentru The Sun.

Billel Omrani a sosit liber de contract în România, de la Marseille, în 2016, timp în care a adunat 148 de meciuri pentru CFR Cluj, a marcat 37 de goluri şi a oferit 29 de pase decisive.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare