Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dan Petrescu, dat de gol de Contra! Dezvăluirea selecţionerului: "Mi-a cerut informaţii despre doi jucători pe care vrea să-i transfere!"

NEWS ALERT | Dan Petrescu, dat de gol de Contra! Dezvăluirea selecţionerului: "Mi-a cerut informaţii despre doi jucători pe care vrea să-i transfere!"

Echipa națională

Comentarii

Lotul româniei s-a reunit pentru partidele amicale cu Chile şi Finlanda, programate pe 31 mai şi 5 iunie, iar selecţionerul Cosmin Contra a ţinut o conferinţă de presă în care a atins şi alte subiecte în afară de cele legate strict de echipa naţională.

Selecţionerul Cosmin Contra a dezvăluit că tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, l-a lăsat să înţeleagă că va continua în Gruia şi în sezonul viitor, în ciuda zvonurilor care îl dădeau ca şi plecat în China.

Mai mult, Contra a dezvăluit că Petrescu i-a cerut informaţii despre doi jucători antrenaţi în trecut de actualul selecţioner, pe care CFR-ul ar vrea să-i transfere în această vară.

Contra nu a vrut să spună dacă cei doi fotbalişti sunt de la Dinamo sau de la alt club.



"Am vorbit cu Dan Petrescu. Era foarte implicat în proiectul pentru anul următor. Aşa l-am văzut eu pe Dan Petrescu. Mi-a pus inclusiv întrebări despre doi jucători care au fost la mine şi pe care vrea să-i aducă la CFR Cluj.

Dacă spun despre cine e vorba, dezvălui ce vor să facă..."
, a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucosmin contracfr cluj 

viewscnt
Articole similare