Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT Data la care revin meciurile din Liga Campionilor. Veste uriaşă pentru iubitorii fotbalului

NEWS ALERT Data la care revin meciurile din Liga Campionilor. Veste uriaşă pentru iubitorii fotbalului
Comentarii

Conform reputatei publicaţii The Times, meciurile din Liga Campionilor vor reveni în luna august.

Informaţia englezilor pare destul de sigură, în condiţiile în care The Times se bucură de o reputaţie mare în media britanică.

Sursa citată susţine că finala UEFA Champions League va avea loc pe 29 august, iar meciurile din fazele eliminatorii vor reveni din data de 8 august.

The Times scrie că Premier League ar urma să se reia începând cu 12 iulie.

Italienii au o variantă similară

Cea mai importantă competiţie intercluburi de fotbal din Europa, Liga Campionilor, ar urma să se reia pe 7 august, conform presei din Italia. Primele meciuri care se vor desfăşura sunt Juventus Torino  - Olympique Lyon (0-1, în tur) şi Manchester City - Real Madrid (2-1, în tur).

La 8 august, se vor disputa partidele Bayern Munchen - Chelsea (3-0) şi FC Barcelona - Napoli (1-1), din aceeaşi fază a competiţiei. Partidele din sferturi se vor juca la 11-12 august, turul, şi 14-15 august, returul.

Semifinalele vor avea loc în 18-19 august şi 21-22 august. Finala este programată la 29 august, pe Stadionul Ataturk din Istanbul. Este o informaţie care coincide cu cea oferită astăzi de publicaţia britanică The Times. Meciurile din UEFA Champions League se văd la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...