Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Decizie finală în procesul în care Adrian Mititelu a solicitat FRF 300 de milioane de euro. Ce au decis magistraţii

NEWS ALERT | Decizie finală în procesul în care Adrian Mititelu a solicitat FRF 300 de milioane de euro. Ce au decis magistraţii

FRF

Comentarii

FRF a castigat definitiv procesul cu Adrian Mititelu dupa dezafilierea Fotbal Club U Craiova S.A. in iulie 2011, proces in care se solicitau daune de 300 de milioane de euro. Astazi, Curtea de Apel Bucuresti a oferit verdictul final.

Marţi, 11 iunie 2019 s-a luat decizia finală în procesul în care Adrian Mititelu a solicitat Federaţiei Române de Fotbal daune de aproape 300 de milioane de euro. Nu mai puţin de 8 ani de litigii şi avem în sfârşit o decizie finală în cazul Adrian Mititelu şi FC U Craiova S.A vs FRF.

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federaţiei Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011.

Adrian Mititelu câştigase în prima instanta un proces ce putea deveni istoric pentru fotbalul romanesc. Tribunalul Bucuresti a hotarat ca Universitatea Craiova a fost dezafiliata ilegal de la FRF, dispunand, printre altele, plata unor depagubiri imense.

Aproximativ 220 de milioane de euro, valoarea clauzelor de reziliere a contractelor jucatorilor aflati la momentul respectiv in lotul Craiovei, ar fi trebuit sa plateasca FRF, LPF, Sandu si Dragomir. 

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare