Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Destinaţie şoc pentru Cristina Neagu! Unde ar urma să meargă cea mai bună jucătoarea a lumii: ”Oferta e foarte bună”

NEWS ALERT | Destinaţie şoc pentru Cristina Neagu! Unde ar urma să meargă cea mai bună jucătoarea a lumii: ”Oferta e foarte bună”

Handbal

Crstina Neagu nu s-a înţeles cu CSM în vederea prelungirii contractului şi s-a vorbit despre o plecare a ei la Gyor. Se pare însă că, de fapt, alta ar putea fi destinaţia.

CSM Bucureşti nu a reuşit să o convingă încă pe Neagu să semneze prelungirea pe acelaşi salariu ca şi până acum, 17.500 de euro pe lună. Cristina ar vrea în plus între 2500 şi 3500 de euro pe lună, şi cum, momentan, nu-i este îndeplinită dorinţa, ia în calcul şi alte oferte. S-a vorbit că ar urma să meargă în Ungaria, la deţinătoarea Ligii Campionilor, însă antrenorul de origine română al lui Thuringer, Herbert Muller, a făcut o dezvăluire neaşteptată. 

Întrebat dacă CSM Bucureşti va reuşi să o păstreze pe Neagu, Muller a declarat:

"Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară ca de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor", a declarat Muller la sosirea în ţară pentru Telekom Sport.

Herbert Muller se află în România cu Thruringer pentru meciul pe care echipa lui îl va juca vineri, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta