Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | După Cristina Neagu, alte două „tigroaice” şi-au pus semnătura pe un nou contract. Loviturile date de CSM Bucureşti

NEWS ALERT | După Cristina Neagu, alte două „tigroaice” şi-au pus semnătura pe un nou contract. Loviturile date de CSM Bucureşti

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti e decisă să îşi consolideze lotul pentru sezonul viitor. Vicecampioana României a reuşit să o păstreze pe cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu şi a transferat-o pe campioana mondială şi europeană, Siraba Dembele. Veştile bune nu se opresc însă aici.

Două dintre cele mai importante handbaliste ale lui CSM Bucureşti,  Elizabeth Omoregie şi Jelena Grubisic au decis să continue printre „tigroaice”.

Astfel, Elizabeth Omoregie (23 de ani), centrul venit în vara lui 2018 de la Krim Ljubliana, a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la o înţelegere cu CSM Bucureşti pentru următorii doi ani. Cred că vom avea rezultate extrem de bune cu această echipă şi le vom dovedi tuturor că CSM Bucureşti este unul dintre cele mai puternice cluburi din Europa. Fanii noştri au contribuit la decizia mea, ştim cu toţii cât de entuziasmant este să joci într-o Polivalentă plină, sunt incredibili”, a declarat Elizabeth Omoregie pentru site-ul oficial al CSM-ului.

Portarul Jelena Grubisic (33 de ani), componentă a echipei din 2016 care a cucerit Liga Campionilor, în premieră pentru o echipă din handbalul românesc, va mai juca la CSM Bucureşti şi în sezonul 2020-2021.

„E o onoare să mai rămân un sezon aici, al şaselea pentru mine, şi mă simt ca acasă. Sunt fericită să fac parte din aşa echipă, să am alături jucătoare atât de valoroase şi sunt convinsă că împreună vom reuşi să ne îndeplinim toate obiectivele. Iubesc fanii români pentru că reuşesc să creeze o atmosferă cum găseşti în foarte puţine locuri din Europa. Vreau să le mulţumesc pentru toată susţinerea pe care ne-o arată mereu, în momentele grele ne împing de la spate şi ne ajută să ne ridicăm”, a declarat Jelena Grubisic pentru site-ul oficial al CSM-ului.

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Cutremurator: Diego Maradona a murit intr-o casa fara baie normala. Locuinta, improvizata...