Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | E oficial! FC Voluntari - FCSB a fost amânat din cauza terenului impracticabil. Când s-ar putea juca

NEWS ALERT | E oficial! FC Voluntari - FCSB a fost amânat din cauza terenului impracticabil. Când s-ar putea juca

FCSB

Comentarii

Unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 18-a din Liga I a fost amânat! Programat pentru sâmbătă, ora 20:30, FC Voluntari - FCSB nu s-a putut disputa din cauza ploii. Aceasta a transformat gazonul într-unul impracticabil, iar partida va fi reprogramată.

Update: Meciul a fost amânat! Nu se va putea juca însă duminică, 1 decembrie, deoarece FCSB are etapă intermediară marţi, la Iaşi. Cel mai probabil, meciul se va disputa anul viitor, în luna februarie. 


Update: Fotbaliştii lui FC Voluntari au ieşit şi ei la încălzire!


Update: Partida a fost amânată pentru ora 21:30. Plouă în continuare torenţial. Doar jucătorii FCSB-ului au ieşit la înclăzire, printre oamenii care îndepărtează apa de pe teren.


Update: teren impracticabil la Voluntari! Ploaia împiedică în acest moment desfăşurarea meciului. La încălzire au ieşit doar portarii oaspeţilor, însoţiţi de antrenorul Marius Popa, dar Bogdan Vintilă i-a chemat imediat înapoi la vestiar. Din informaţiile Telekom Sport deja se caută o dată ulterioară ca partida să se poată juca. Vom reveni cu amănunte. 

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Manea, Planic, Cristea, Soiledis - Popescu, Nedelcu, Oaidă - Man, Tănase (C), Coman
Rezerve: Vlad, Panţîru, Filip, Gnohere, Moruţan, Vînă, Popa


FC Voluntari - FCSB este un meci extrem de important pentru ambele echipe. După rezultatul din turul acestui sezon al Ligii I, roş-albaştrii au acum de luat o revanşă în faţa ilfovenilor. La jumătatea lunii august, vicecampioana României era implicată în cursa pentru calificarea în grupele Europa League, astfel că, în campionat, FCSB trimitea juniorii în teren. Aşa s-a întâmplat şi la meciul cu FC Voluntari, când în echipa pregătită atunci de Vergil Andronache s-au regăsit nume precum Şerban, Ardelean, Popescu, Perianu sau Botezatu. Evident că experienţa jucătorilor de la FC Voluntari s-a simţit din plin, iar ilfovenii s-au impus cu 3-1.

FC Voluntari - FCSB LIVE VIDEO, sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1

De altfel, de atunci a şi început seria dezamăgitoare de rezultate a echipei lui Cristiano Bergodi. De la partida cu FCSB, ilfovenii au mai disputat alte 12 meciuri în Liga I şi n-au mai reuşit să se impună niciodată. Mai mult, din toate aceste 12 partide pe care le-a jucat în campionat, FC Voluntari a scos doar trei remize, iar toate celelalte 9 meciuri au fost înfrângeri pentru echipa italianului Bergodi. Cu un asemenea parcurs, FC Voluntari este ultima clasată, cu doar opt puncte obţinute în cele 17 etape disputate.

FC Voluntari - FCSB LIVE VIDEO, sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1

De partea cealaltă, FCSB vine după înfrângerea surprinzătoare suferită pe propriul teren, scor 1-3, în faţa Astrei Giurgiu. Înaintea meciului de pe Arena Naţională, vicecampioana României legase o serie excelentă de 11 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. După primele 17 etape disputate în Liga I, FCSB ocupă locul 6 în clasament, cu 27 de puncte obţinute.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare