Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Edi Iordănescu a răbufnit pe Facebook! Îi spulberă visul lui Becali: ”Autoritatea mea trebuie să fie totală. Ei au prioritate acum”

NEWS ALERT | Edi Iordănescu a răbufnit pe Facebook! Îi spulberă visul lui Becali: ”Autoritatea mea trebuie să fie totală. Ei au prioritate acum”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Edward Iordănescu va fi noul antrenor al FCSB, numai că tehnicianul lasă să se înţeleagă, cel puţin la nivel declarativ, că vrea să rămână la Mediaş şi în sezonul următor.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Edi Iordănescu anunţă că nu a negociat cu Becali şi că echipa din Mediaş are prioritate în momentul de faţă. Mai mult, antrenorul a transmis clar că va merge la o altă formaţie doar în cazul în care va avea autoritate totală la nivel tehnico-tactic.

Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt in prezent managerul lui Gaz Metan Medias, mai am 4 etape foarte importante de campionat si inca un an de contract. Imi doresc continuitate, insa e adevarat ca doar in anumite conditii, pentru a produce performanta. Pt mine Clubul Gaz M ca entitate, echipa, fotbalistii, au prioritate. In momentul cand voi pleca de la Medias, daca se va intampla, voi lua in calcul doar o oferta in care autoritatea mea tehnico-tactica va fi totala, unde voi avea un mediu propice succesului, sustinere neconditionata, implicare in selectie, protectia muncii mele si controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, il cunoasteti deja cu totii, sunt principiile si valorile omului si antrenorului E. Iordănescu”, a fost mesajul postat de Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metanfcsb 

viewscnt
Articole similare