Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Filipe Teixeira, revenire de senzaţie în fotbalul românesc: "Aşteptăm finalizarea discuţiilor"

NEWS ALERT | Filipe Teixeira, revenire de senzaţie în fotbalul românesc: "Aşteptăm finalizarea discuţiilor"

Fotbal

Comentarii

Ajuns la 38 de ani, portughezul Filipe Teixeira este unul dintre cei mai apreciaţi jucători străini care au trecut vreodată prin fotbalul românesc. Mijlocaşul este aproape de o revenire în fotbalul românesc, la una dintre echipele la care a făcut furori în trecut.

Filipe Teixeira a ajuns în România în 2011, atunci când era împrumutat de ucrainienii de la Metalurg Doneţk la FC Braşov, pentru un retur de campionat. Şi-a demonstrat rapid clasa, iar la finalul acelui sezon era achiziţionat de Rapid Bucureşti, formaţie care activa în Liga l, la acea vreme. După un sezon şi jumătate foarte bun sub podul "Grant", Teixeira alege mirajul banilor mulţi şi pleacă în Arabia Saudită, la Al-Shabbab, acolo unde rezistă doar 6 luni.

Se întoarce în 2013 în România şi semnează cu Petrolul Ploieşti, unde reuşeşte două sezoane foarte bune, cu 15 goluri în 49 de partide. Evoluţiile sale i-au ajutat pe "petrolişti" să evolueze în preliminariile Europa League, într-o formaţie în care mai străluceau Gicu Grozav, Juan Albin, Ovidiu Hoban sau Adrian Mutu. Petrolul era eliminată de Dinamo Zagreb, în faza play-off-ului Europa League.

Petrolul Ploieşti caută întăriri. Filipe Teixeira, principalul obiectiv

La 4 ani distanţă de la plecarea la Astra Giurgiu, Filipe Teixeira este aşteptat înapoi la Ploieşti. Preşedintele celor de la Petrolul, Marius Stan, face eforturi să-l convingă pe fostul coleg al lui Ronaldinho de la PSG să-şi continue activitatea la Ploieşti. De asemenea, ploieştenii sunt aproape să-i aducă la club şi pe Younes Hamza, ultima oară la PAOK Salonic, şi Gabriel Deac, fost la FC Voluntari.

"Sunt discuţii şi cu Filipe Teixeira. Aşteptăm finalizarea lor. Discuţii, cum am mai spus şi în alte rânduri, au fost, sunt, dar încă nefinalizate. Nefinalizate, pentru că, în primul şi în primul rând, jucătorul trebuie să decidă dacă va mai continua activitatea sau nu, aici e subiectul esenţial. Şi dacă răspunsul va fi pozitiv, îl vom primi cu braţale deschise", a spus Marius Stan, pentru liga2prosport.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare