Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Fostul idol din Bănie, Gustavo e aproape de mutarea carierei!

NEWS ALERT Fostul idol din Bănie, Gustavo e aproape de mutarea carierei!
Comentarii

Gustavo Vagenin a lăsat o impresie foarte bună în China. Fostul jucător al Craiovei a ratat şansa de a promova cu Liaoning în prima ligă, dar poate juca acolo în urma unui transfer.

28 de ani are Gustavo Vagenin, fotbalist cu 14 goluri în Liga 1 pentru Craiova. Brazilianul a fost extrem de îndrăgit de fanii Craiovei şi nu puţini au regretat plecarea sa din Bănie.

Fostul idol al oltenilor, Gustavo e la un pas de mutarea carierei

Gustavo s-a integrat bine la formaţia chineză, pentru care a disputat până acum 39 de meciuri, a marcat 11 goluri şi a oferi 9 pase decisive. Prestaţiile sale nu au trecut neobservate. Presa din China scrie că Gustavo ar putea juca din sezonul viitor în prima ligă, fiind dorit de formaţia Qingdao Huanghai, echipă care a obţinut promovarea la finalul stagiunii trecute.

Brazilianul ar urma să fie antrenat de Juanma Lillo, fostul tehnician de la Real Sociedad şi Almeria din La Liga. La formaţia nou promovată în Super Liga Chineză evoluează şi celebrul Yaya Toure, dar şi atacantul portughez Ricardo Vaz Te.

El l-ar putea înlocui pe veteranul spaniol Joan Verdu, trecut pe linie moartă de club. Chinezii scriu că Qingdao îi oferă un salariu de 600 de mii de euro pe an, fostului jucător din Bănie.

"Într-un sezon modest, Gustavo s-a ridicat peste nivelul echipei. A marcat 6 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 23 de meciuri în care a jucat pentru Liaoning. Este cel mai bine cotat fotbalist al echipei şi sunt şanse mici ca el să mai rămână la Liaoning" a scris presa chineză, într-o prezentare care vorbeşte de la sine despre sezonul lui Vagenin.

Afla mai multe despre: gustavo vagenincraiova 

viewscnt
Articole similare