Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali, ce lovitură! Atacantul crescut de Real Madrid A SEMNAT! Ce număr va purta pe tricou

NEWS ALERT | Gigi Becali, ce lovitură! Atacantul crescut de Real Madrid A SEMNAT! Ce număr va purta pe tricougalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali primeşte o lovitură puternică. Cristian Lopez, vârful pe care l-a vrut în două rânduri la FCSB fără să-l poată transfera a avut nevoie de "5 minute pentru a semna cu Las Palmas".

FCSB l-a dorit cu insistenţă în mai multe rânduri pe Cristian Lopez, fostul atacant de la CFR Cluj. În cele din urmă, transferul său nu s-a mai putut realiza, iar Lopez a ajuns iniţial în Franţa, apoi la Hatta FC

Gigi Becali l-a vrut la FCSB, dar nu a putut să-l aducă. Cristian Lopez a semnat acum cu Las Palmas din Spania

În vara lui 2018, Cristian Lopez a fost foarte aproape de un transfer la FCSB. Dorit de Nicolae Dică (pe atunci antrenor al echipei roş-albastre) şi de Mihai Stoica (director sportiv la FCSB), Cristian Lopez îl convinsese şi pe Gigi Becali după experienţa petrecută în România la CFR Cluj.

Atacantul care a crescut la Real Madrid a fost golgeterul CFR-ului cu 16 goluri, înainte să plece din Gruia. Gigi Becali a fost interesat de atacantul spaniol pe vremea când acesta a evoluat la CFR şi chiar şi-a dorit un schimb cu Tade, dar până la urmă afacerea a picat şi Lopez a ajuns la Lens. Cristian nu a putut ajunge nici ulterior la echipa lui Gigi Becali, după ce şi a doua tentativa de transfer a picat, într-o perioadă în care FCSB căuta cu insistenţă un atacant de careu."„Este real interesul FCSB-ului pentru Cristian. Este un club mare şi o variantă foarte bună pentru el, dar deocamdată nu am luat nicio decizie. Vom decide în următoarele zile" explica la acea vreme şi agentul fotbalistului. În cele din urmă, atacantul nu a mai ajuns la gruparea patronată de Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a trebuit să se mulţumească atunci cu alte piste, iar în prezent, FCSB a pus mâna pe Adrian Petre, un vârf de careu tânăr şi de mare perspectivă. După mai multe tentative eşuate de a ajunge la FCSB, Cristian Lopez se mulţumeşte cu o revenire în fotbalul spaniol.

După ce şi-a reziliat în ultimele ore contractul cu Hatta Club din Emiratele Arabe Unite, Lopez a semnat cu UD Las Palmas.  "A fost nevoie de 5 minute pentru a-l convinge" scrie presa din apropierea clubului spaniol. 5 minute pentru a convinge un fotbalist pe care Gigi Becali şi FCSB s-au chinuit să-l transfere în două perioade diferite de mercato. E drept, Cristian Lopez nu mai are aceeaşi cotă de piaţă ca în 2018, iar cariera sa a intrat acum pe o pantă descdendentă.

”Voi fi gata atunci când antrenorul mi-o va cere. Ştiu că nu este uşor să intru direct în primul 11. Vorbim despre un campionat competitiv, care te solicită mult” a spus Cristian Lopez la prezentarea oficială de luni. El va purta la noua sa echipă tricoul cu numărul 17: ”Am vrut acest număr, nu e important pentru mine. Vin aici să muncesc şi să dau totul pentru echipa mea. Numărul 10 (n.r era de asemenea liber)  este pentru un jucător cu alte calităţi tehnice” a mai explicat noul atacant de la Las Palmas.

În vârstă de 30 de ani, Lopez a marcat 2 goluri pentru Hatta în stagiunea precedentă. Crescut la juniorii lui Real Madrid şi fost jucător intre 2009 şi 2011 la echipa secundă a madrilenilor, Lopez a mai jucat pentru Valencia B, Burgos, Northampton, Shrewsbury sau Lens. Pentru francezi a punctat de 26 de ori în 62 de partide. In prezent este cotat la 1.2 milioane de euro şi va juca acum în liga a doua spaniolă sub comanda experimentatului tehnician, Pepe Mel.

Cine este UD Las Palmas, noua echipă a lui Cristian Lopez

Gruparea din Insulele Canare este antrenată în prezent de Pepe Mel, fostul antrenor de la Betis Sevilla.  UD Las Palmas a fost înfiinţată acum 70 de ani şi evoluează pe Etadio Gran Canaria, o arenă modernă cu 32.400 de locuri

Cristian Lopez va fi coechipier cu nume cunoscute din fotbalul spaniol precum Mauricio Lemos, Alberto de la Bella, Martin Mantovani, Ruben Castro, Cristian Cedres sau tânărul Pedri, noul puşti minune al spaniolilor, care a semnat deja cu FC Barcelona.

În istoria sa, Las Palmas a câştigat de patru ori Segunda Division, a jucat o finală de Copa del Rey în 1978 şi a terminat pe locul 2 în sezonul 1968-1969. La finalul stagiunii 2017-2018, gruparea de pe Estadio Gran Canaria a retrogradat în liga a doua, iar anul trecut a terminal pe locul 12 în campionat, cu 42 de puncte. Las Palmas are 34 de sezoane în prima ligă spaniolă şi alte 29 de sezoane în liga a doua. De 6 ori, Las Palmas a jucat în liga a treia şi o singură dată în liga a patra spaniolă.

  • 1.2 milioane euro este cota de piaţă a lui Cristian Lopez în acest moment

  • 30 de ani are fostul atacant de la CFR Cluj

  • 51 de meciuri are Cristian Lopez pentru CFR Cluj

  • 53 de goluri a marcat din poziţia de atacant central în cariera sa

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristian lopezgigi becalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare