Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Hermannstadt l-a transferat pe înlocuitorul lui Debeljuh, plecat la CFR Cluj! Anunţ oficial: sibienii şi-au luat vârf din Portugalia

NEWS ALERT | Hermannstadt l-a transferat pe înlocuitorul lui Debeljuh, plecat la CFR Cluj! Anunţ oficial: sibienii şi-au luat vârf din Portugalia

Hermannstadt​

Comentarii

Încă un transfer reuşit de FC Hermannstadt. Anamaria Prodan a anunţat pe contul de Instagram venirea lui Fabio Fortes Moreira (28 de ani), un atacant portughez care ultima dată a jucat la Arouca, în Portugalia.

Ziua şi transferul la FC Hermannstadt. Ruben Albes îşi face super echipă pentru a nu mai avea emoţii la retrogradare în sezonul viitor. Echipa din Sibiu l-a transferat pe înlocuitorul lui Gabriel Debeljuh, plecat la CFR Cluj. Fabio Fortes Moreira a semnat cu FC Hermannstadt şi va evoluat în Liga 1 în sezonul viitor. "Mult noroc, Fabio Fortes Moriera la FC Hermannstadt!", este mesajul transmis de Anamaria Prodan, după anunţul transferului.

Ultima dată, Fabio Fortes Moreira a jucat la Arouca, in 2018 până pe 30 iunie 2020. În sezonul trecut din campionatul portughez, atacantul a jucat trei meciuri şi a dat două goluri.

Andrei Câmpean, Stjepan Plazonja, Radu Cristiu, Luca Florică, Cladiu Belu şi Adrian Scarlatache sunt celelalte transferuri reuşite de FC Hermannstadt până acum, în acestă vară.

Hermannstadt l-a vândut pe Gabriel Debeljuh la CFR Cluj!

Atacantul de 23 de ani, Gabriel Debeljuh, a plecat de la Hermannstadt şi a semnat cu CFR Cluj, a anunţat clubul din Sibiu. După un sezon bun în Liga 1, vârful se va bate la titlu cu echipa din Gruia. Debeljuh a marcat 12 goluri în Liga 1 şi unul în Cupa României în acest sezon, cifre care l-au propulsat spre primul club important din cariera sa, la seniori. Universitatea Craiova l-a văzut pe Debeljuh ca pe o rezervă foarte bună pentru Koljic, ţinând cont de faptul că problemele lui Mihai Roman II cu inima îi fac viitorul să fie incert. Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul, deşi îşi doreşte să încheie perioada de mercato cu investiţii minime şi l-a achiziţionat deja pe Sergiu Buş de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: hermannstadttransferfabio fortes moreira 

viewscnt
Articole similare