Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Judecătorii au luat decizia în cazul lui Tamaş! Prima reacţie a jucătorului român: ”Îi mulţumesc că nu m-au lăsat să intru în depresie”

NEWS ALERT | Judecătorii au luat decizia în cazul lui Tamaş! Prima reacţie a jucătorului român: ”Îi mulţumesc că nu m-au lăsat să intru în depresie”

Fotbal

Comentarii

Gabriel Tamaş a fost arestat luni după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice! După o săptămână de stat în arest, judecătorii i-au dat în sfârşit o decizie favorabilă românului.

UPDATE | Tamaş a oferit prima declaraţie: ”În primul rând vreau să mulţumesc avocaţilor mei, soţiei mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului şi colegilor. Vreau să le mulţumesc gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos şi jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aş reveni de mâine pe teren”, a declarat Tamaş pentru GSP.ro, imediat după ce a fost eliberat.

UPDATE | Judecătorii îl vor lăsa pe Gabi Tamaş să părăsească arestul, dar fotbalistul va sta în arest la domiciliu. În plus, Tamaş trebuie să rămână în Israel până la finalizarea cazului, după cum anunţă gsp.ro.

Arestul lui Gabriel Tamaş a fost prelungit cu încă 24 de ore, conform unei decizii luate de judecătorii din Petah Tiva. Fundaşul ar fi urmat să fie eliberat duminică după 7 zile de detenţie, dar s-a decis prelungirea, întrucât fundaşul este considerat "un pericol" de către autorităţi. 

Miercuri instanţa decisese ca fundaşul să fie plasat în arest la domiciu, însă poliţia a contestat decizia şi a hotărât la acea vreme să menţină arestul până duminică. 

Poliţia a făcut apel la sentinţa iniţială, însă iniţial nu a avut succes. Poliţia s-a adresat apoi din nou unui judecător şi a reuşit să obţină ca Tamaş să rămână reţinut la secţie până duminică. Conform Sport5 din Israel susţin că oficialii clubului au declarat pe holurile tribunalului: "Dacă era israelian, ar fi fost liber şi nici măcar nu era arestat la domiciliu!".

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Afla mai multe despre: tamasisraelinchisoarehapoe haifa 

viewscnt
Articole similare