Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Karim Benzema s-a înţeles cu noua sa echipă. Va pleca de la Real Madrid după nouă ani

NEWS ALERT | Karim Benzema s-a înţeles cu noua sa echipă. Va pleca de la Real Madrid după nouă ani

Real Madrid

Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, şi-a dat acceptul pentru transferul la AC Milan, informează AS.

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, recunoscut pentru acurateţea informaţiilor oferite în privinţa transferurilor, reprezentanţii lui Benzema s-au întâlnit cu antrenorul echipei italiene, Gennaro Gatusso, şi cu directorul sportiv Massimiliano Mirabelli. Întâlnirea a avut loc luni, la Milanello, centrul sportiv al grupării italiene.

Conform primelor informaţii, Gattuso l-ar fi contactat direct pe Benzema, în urmă cu câteva zile, iar jucătorul şi-a dat acceptul pentru a se transfera la AC Milan. Vineri, echipa italiană a câştigat litigiul cu UEFA la TAS şi va putea evolua în cupele europene.

Florentino Perez nu se împotriveşte plecării lui Benzema

AC Milan i-a promis vârfului francez un salariu similar celui pe care îl are la Real Madrid, nouă milioane de euro, şi i-a oferit un contract valabil până în 2022, cu un an mai mult decât actuala sa înţelegere cu echipa spaniolă. Acum, totul depinde de Florentino Perez, care, potrivit Sky Italia, nu va sta în calea lui Benzema.

Totuşi, agentul lui Karim Benzema, Karim Djaziri, s-a declarat amuzat pe Twitter, la o ştire legată de transferul la AC Milan al jucătorului pe care îl impresariază.

În vârstă de 30 de ani, Benzema joacă la Real Madrid din 2009, atunci când a fost transferat de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro. 412 meciuri a adunat vârful francez la echipa din capitala Spaniei, pentru care a înscris 193 de goluri. În total, Benzema a cucerit 16 trofee cu Real Madrid, dintre care patru Ligi ale Campionilor şi două titluri în La Liga.

Afla mai multe despre: benzematransferac milan 

viewscnt
Articole similare