Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Klopp nu se joacă! Oferta FABULOASĂ pentru un star de la Real Madrid! Ce ”galactic” e aproape de Liverpool

NEWS ALERT | Klopp nu se joacă! Oferta FABULOASĂ pentru un star de la Real Madrid! Ce ”galactic” e aproape de Liverpool

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a câştigat UEFA Champions League, dar are obiective şi mai importante în sezonul viitor. Germanul vrea să câştige totul cu Liverpool şi e pe cale să facă o super ofertă pentru a-şi întări lotul

El Mundo Deportivo scrie că Liverpool negociază transferul lui Marco Asensio de la Real Madrid. Super talentatul mijlocaş spaniol nu pare să mai intre în vederile lui Zinedine Zidane, iar sosirea lui Eden Hazard îl scoate şi mai mult din atenţia antrenorul francez.

Klopp vrea să profite, iar Liverpool e gata să ofere 95 de milioane de euro pentru mijlocaşul spaniol. Real nu cedează şi l-ar fi cerut la schimb pe Sadio Mane, o mutare cu care tehnicianul german nu este de acord. El Mundo scrie că Liverpool studiază acum posibilitatea de a oferi suma cerută de madrileni. Ar fi cel mai scump transfer din istoria lui FC Liverpool.

Marco Asensio este evaluat la 60 de milioane de euro. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost achiziţionat de Real Madrid cu numai 4 milioane de euro, dar stagiunea trecută a fost una modestă pentru el. Spaniolii îl consideră pe Asensio un potenţial ”Balon de Aur” şi este greu de crezut că vor accepta să se despartă atât de uşor de el. Asensio a reuşit 6 goluri şi 7 pase decisive în sezonul trecut pentru Real Madrid şi a jucat în 5 competiţii diferite.

Afla mai multe despre: marco asensiojurgen klopp 

viewscnt
Articole similare