Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT L-au convins pe Pep! Guardiola şi-a dat acordul pentru o nouă provocare. Transferuri URIAŞE

NEWS ALERT L-au convins pe Pep! Guardiola şi-a dat acordul pentru o nouă provocare. Transferuri URIAŞEgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Pep Guardiola şi-a condiţionat rămânerea la Manchester City de reconstrucţia echipei. Cotidianul AS anunţă că spaniolul rămâne la Manchester, iar şefii săi vor să-i îndeplinească toate dorinţele.

E decis să rămână, iar şefii săi, fac tot posibilul pentru a-l convinge să rămână la echipă, în condiţiile în care, Manchester City ar putea să nu joace în sezonul viitor de UEFA Champions League din cauza sancţiunii impuse de forul suprem continental.

Pep Guardiola pare că a luat o decizie finală în privinţa continuităţii sale la Manchester City. Susţinut de suporteri, dar şi de conducerea clubului, unul dintre cei mai titraţi antrenori ai lumii vrea să o revoluţioneze pe City. O va face în jurul lui Kevin de Bruyne, singurul jucător la care este decis să nu renunţe.

Deşi s-a vehiculat că va pleca după sancţiunea impusă de UEFA celor de la Manchester City, Guardiola este decis să îşi respecte acordul cu gruparea britanică. Revoluţia pe care o pregăteşte pe Etihad o vede drept o nouă provocare, echivalentă cu un challenge pe care l-ar fi putut primi dacă accepta una din propunerile venite în ultimele luni pentru el.

Guardiola rămâne la Manchester City. 8 transferuri uriaşe pregătite de ”cetăţeni”

Guardiola pare tentat să rămână în acest moment, mai ales că oficialii echipei sale i-au promis că-i vor îndeplini toate dorinţele în materie de transferuri. Şi nu sunt deloc puţine! Pep vrea să revoluţioneze lotul de pe Etihad Stadium, iar lista sa de transferuri cuprinde 8 jucători!

Primul nume vizat de Guardiola este Lautaro Martinez de la Inter Milano. Dorit şi de Real Madrid, dar şi de Barcelona, Lautaro ar putea ajunge în Premier League. A declarat deja că i-ar plăcea să lucreze cu Guardiola.

Dorit de Chelsea şi Manchester United, fundaşul stânga de la Leicester, Ben Chilwell, ar putea ajunge acum la City, la cererea expresă a antrenorului spaniol.

Tot în defensivă, Guardiola mai vrea doi fundaşi centrali. Primul este fundaşul de la Benfica, Ruben Dias, fotbalist dorit şi de Real Madrid. Dayot Upamecano de la Leipzig este a doua ţintă a lui City, iar Pep îi vrea pe ambii în tricoul cetăţenilor.

Şi linia mediană de la City va suferi transformări importante. Jack Grealish şi James Maddison sunt primii pe care îi cere Guardiola. Urmează Nathan Ake de la Bournemouth şi Adama Traore de la Wolverhampton.

Cum ar putea arăta Manchester City în sezonul următor: Ederson - Walker, Ruben Dias, Upamecano, Chillwell - Ake, De Bruyne, Maddison - Grealish, Lautaro Martinez, Sterling

Scos din minţi de un rival de la Manchester United

În timpul derby-ul oraşului Manchester, Bruno Fernandes i-a făcut semn să tacă lui Pep Guardiola.

La câteva săptămâni de la acel moment, portughezul şi-a explicat gestul: "Oamenii se întreabă de ce Bruno i-a făcut semn lui Guardiola să tacă. Condamn acel gest, iar cel mai bun lucru de făcut era să tac şi să-l las să vorbească singur. Sângele fierbinte m-a făcut să fac acel gest”, a declarat, recent, mijlocaşul lui Manchester United.

Manchester United a învins, la începutul lunii martie, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Manchester City, în etapa a XXIX-a a Premier League.

  • 2 titluri de campion al Angliei a cucerit Pep cu Manchester City
  • 8 trofee are Guardiola cu formaţia din Manchester
  • Antrenorul spaniol este campion în Anglia, Spania şi Germania

Afla mai multe despre: pep guardiolaadama traoregrealishmaddison,  

viewscnt
Articole similare