Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | L'Equipe aruncă BOMBA de la miezul nopţii: ”PSG acceptă plecarea lui Neymar!” Veste nesperată pentru Florentino Perez

NEWS ALERT | L'Equipe aruncă BOMBA de la miezul nopţii: ”PSG acceptă plecarea lui Neymar!” Veste nesperată pentru Florentino Perez

PSG

Comentarii

PSG nu mai este dispusă să tolereze ”mofturile” jucătorilor săi, iar preşedintele Nasser al Khelaifi a lăsat clar să se înţeleagă asta într-un interviu acordat prestigioasei reviste, France Football

La scurt timp de la apariţia acestei ştiri, L'Equipe a deturnat bomba în miez de noapte: ”PSG acceptă plecarea lui Neymar, dacă va primi o ofertă tentantă pentru starul brazilian” anunţă sursa citată.

”Nu vreau să mai văd comportamente de superstaruri la PSG!” a anuţat şeful de pe Parc de Princes, Nasser al Khelaifi, printr-un mesaj care pare strict direcţionat către Neymar.

Scandaluri peste scandaluri şi dictatură în vestiar

Neymar este nemulţumit la PSG. Nu a lăsat să se înţeleagă asta în mod public, declarativ. A făcut-o însă prin gesturi care trădează comportamentul unui om care nu se simte ”în locul potrivit”. Brazilianul şi-a acceptat greşeala de a pleca de la FC Barcelona la PSG pentru a deveni ”vioara numărul 1”, dar s-a lovit de un campionat sub aşteptările sale. După ieşirea din UEFA Champions League, Neymar şi-a pierdut de tot speranţa că transferul la PSG a fost unul favorabil lui, altfel decât financiar.

 

 

Brazilianul a fost implicat apoi în câteva scandaluri complet neplăcute, scandaluri care au atras furia conducerii pariziene.

Dincolo de conflictul deschis cu Edinson Cavani, de plecările ”programate” la Carnavalul de la Rio sau chiar în preajma unor meciuri importante, Neymar a divizat vestiarul parizian care acum este împărţit între tabăra sa şi cea condusă de francezii din lot. Apoi a izbucnit scandalul violului, care a atras complet furia conducerii pariziene: ”Jucătorii noştri să-şi asume toată responsabilitatea de aici înainte. Mai mult ca până acum! E nevoie de ceva diferit, e nevoie de mai multă muncă, iar dacă nu sunt de acord, uşa e deschisă. Ciao!”  a declarat Khelaifi pentru France Football.

Ce variante are Neymar

Pentru brazilian, dacă se va produce ruptura de PSG, variantele sunt FC Barcelona, Manchester United şi Real Madrid.

Florentino Perez ar fi însă în pole position pentru transferul său. Mai marele ”blanco” ştie că nu-l poate cumpăra încă pe Mbappe de la PSG şi are nevoie de încă o piatră la temelia noului Real galactic. În 2009, lângă Cristiano Ronaldo a fost Kaka. Acum, probabil că va încerca pe lângă Hazard să-l aducă pe Neymar.

La Madrid, nu sunt probleme financiare. Real a vândut excelent în ultimii 4-5 ani fără să cumpere vreun ”galactic”. De la James Rodriguez, cumpărat în 2014, Perez l-a adus doar pe Hazard în această vară. Iar calculele sunt simple: clubul cu cele mai mari încasări din lume, nu riscă nimic în ceea ce priveşte fair play-ul financiar. Spaniolii au calculat că numai din premiile de la UEFA pentru câştigarea a patru UCL în 5 ani, Madridul a încasat aproape 280 de milioane de euro. E clar că Florentino Perez se va gândi serios la transferul lui Neymar, odată ce acesta va deveni posibil.

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare