Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Luis Suarez a fost anunţat de Ronald Koeman că nu intră în planurile sale la FC Barcelona! "Canibalul", OUT de pe Camp Nou. Pleacă şi Messi?

NEWS ALERT | Luis Suarez a fost anunţat de Ronald Koeman că nu intră în planurile sale la FC Barcelona! "Canibalul", OUT de pe Camp Nou. Pleacă şi Messi?

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman l-a anunţat pe Luis Suarez (33 de ani) că nu se va baza pe el în viitorul sezon, confom presei din Spania. "Canibalul" va pleca, cel mai probabil, de pe Camp Nou deşi mai are contract până în vara lui 2021, cu posibilitate de prelungire dacă joacă 60% din meciurile echipei.

Koeman şi-a făcut lista neagră la FC Barcelona, iar Luis Suarez a rămas singurul nume greu de care olandezul vrea să scape. Cel mai probabil, vârsta şi salariul mare i-au venit de hac atacantului din Uruguay. Ronald Koeman vrea un alt atacant şi, conform RAC1, l-a anunţat personal pe Luis Suarez că nu se va baza pe el în sezonul viitor. S-a vorbit despre faptul că şi Jordi Alba ar urma să fie anunţat că nu este util pentru noua stagiune, dar se pare că lucrurile s-au schimbat în ultimele ore.

Luis Suarez are oferte să joace în MLS sau China, însă cel mai probabil va merge la Ajax. "Lăncierii" îl vor înapoi pe atacantul pe care l-au vândut la Liverpool în 2011.

Luis Saurez, OUT! Pleacă şi Messi?

Vestea că Luis Suarez a fost anunţat că trebuie să plece de la FC Barcelona pentru că nu mai intră în planurile antrenorului e rea din două motive. Catalanii rămân fără un golgheter pursânge, al treilea marcator din istoria clubului, dar şi din perspectiva lui Leo Messi. Argentinianul vrea să plece, la rândul său, iar faptul că bunul său prieten a fost anunţat că va fi pus pe liber ar putea face ca starul argentinian să nu se mai răzgândească în privinţa ideii de a părăsi Camp Nou.

Afla mai multe despre: luis suarezbarcelonaronald koemanleo messi 

viewscnt
Articole similare