Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Marcelo, ADIO Real Madrid! Brazilianul şi-a făcut bagajele şi pleacă pe un salariu imens

NEWS ALERT Marcelo, ADIO Real Madrid! Brazilianul şi-a făcut bagajele şi pleacă pe un salariu imensgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, brazilianul Marcelo va pleca de la Real Madrid la Inter Miami, formaţia patronată de David Beckham.

Brazilianul Marcelo s-a accidentat şi va lipsit de pe gazon aproape trei săptămâni. O altă ştire a făcut rapid însă înconjurul Spaniei în ultimele ore. Ibericii cred că starul brazilian va pleca de la Real Madrid în vară. "O plecare iminentă” scrie Diario Gol, care anunţă că brazilianul Marcelo a ajuns la un acord cu David Beckham, patronul formaţiei Inter Miami.

Fundaşul de 32 de ani va încasa un salariu de 10 milioane de euro pe sezon, anunţă spaniolii, după ce a refuzat să-şi micşoreze contractul cu Real Madrid. Brazilianul nu se mai află în graţiile lui Zinedine Zidane, şi şi-a pierdut postul de titular în faţa francezului Ferland Mendy.

Marcelo Vieira joacă la Real Madrid din 2007 şi a adunat până acum 519 meciuri pentru formaţia blanco, marcând 38 de goluri. Adus în mandatul lui Ramon Calderon, Marcelo s-a transformat într-o legendă pe Estadio Santiago Bernabeu.

A cucerit cinci titluri de campion al Spaniei, patru UEFA Champions League, dar şi alte trofee importante. În total, starul brazilian are 23 de trofee la gruparea spaniolă. Este medaliat cu argint şi bronz la Olimpiadă alături de naţionala ţării sale şi a cucerit Cupa Confederaţiilor. În total a bifat 58 de selecţii pentru Selecao şi a marcat şase goluri.

Se anunţă revoluţie la Real Madrid!

Real Madrid se pregăteşte pentru o vară agitată pe piaţa transferurilor. Florentino Perez a dat "sentinţa" în cazul a nu mai puţin de 10 jucători de pe "Santiago Bernabeu" şi vrea ca aceştia să plece pentru a le face loc lui Kylian Mbappe, Erling Haaland şi David Alaba. Preşedintele de la Real Madrid vrea să obţină 200 de milioane de euro din plecările de la echipă.

ABC notează faptul că, pentru aducerea lui Kylian Mbappe (PSG), Erling Haaland (Borussia Dortmund) şi David Alaba (Bayern Munchen), Florentino Perez e gata să renunţe la 10 jucători, printre care se numără Nacho, Marcelo, Bale, Isco, Odriozola, Vallejo, Borja Mayoral şi Mariano. Ultimii doi se vor alege dintre Lucas Vazquez, Militao sau Dani Ceballos.

Afla mai multe despre: marceloreal madridinter miami 

viewscnt
Articole similare