Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Naţionala României a revenit în ţară, după locul 4 de la Europeanul de Handbal: ”Am câştigat multe lucruri în Franţa! Visul nostru: JO 2020!"

NEWS ALERT | Naţionala României a revenit în ţară, după locul 4 de la Europeanul de Handbal: ”Am câştigat multe lucruri în Franţa! Visul nostru: JO 2020!"

Handbal

Comentarii

Echipa naţională de handbal feminin a României a revenit în ţară după finalul Campionatului European. ”Tricolorele” au terminat pe poziţia a patra, dar s-au întors cu un moral bun din Franţa.

Mădălina Zamfirescu şi Gabriela Perianu au vorbit despre evoluţia României la Europeanul de Handbal de la Paris.

A fost o experienţă foarte plăcută şi spun eu că a fost un rezultat foarte bun. Poate dacă ar fi fost şi Cristina sănătoasă nu s-ar fi ajuns doar până aici! Dar vreau să le felicit pe fete pentru cum s-au bătut şi cum au luptat de la egal la egal.

BREAKING NEWS | Turneele din handbalul feminin şi masculin se văd la Telekom Sport până în 2021

Mi-aş fi dorit să joc mai mult, da, dar nu eu mă bucur pentru ceea ce am realizat.

E important că ne-am calificat la Mondial pentru că vom avea o perioadă mai lungă de pregătire şi ne vom concentra mai mult pe turneul final”, a spus Mădălina Zamfirescu.

VISUL SUPREM: Jocurile Olimpice

Gabriela Perianu a explicat că obiectivul principal al României este legat de Jocurile Olimpice din 2020.

A fost un rezultat bun pentru România zic eu, dar noi ne gândim în continuare la visul nostru. Eu cred că pentru moralul nostru e un loc foarte bun şi am câştigat multe lucuriri la acest campionat. Noi suntem mândre pentru ce am realizat acolo şi foarte împlinite. Am câştigat multe lucruri ca echipa.

Probabil am prins vârful de formă în grupe, dar nu mai contează atât de mult evoluţia, ci rezultatul.

A contat enorm că nu a fost Cristina Neagu. Visul nostru e Olimpiada şi avem de muncit pentru ce va fi acolo”, a spus Gabriela Perianu.

Afla mai multe despre: handbalperianuzamfirescuromania,  

viewscnt
Articole similare