Experiențe împreună.
You are here:

NEWS ALERT | Ofertă incredibilă din Europa pentru Adrian Mutu. "Briliantul", aproape de plecarea de la naţională

NEWS ALERT | Ofertă incredibilă din Europa pentru Adrian Mutu. "Briliantul", aproape de plecarea de la naţională

Echipa națională

Comentarii

România a impresionat din nou la Campionatul European de tineret, luna trecută, când a reuşit să termine la egalitate de puncte cu Olanda şi cu Germania, echipe care au obţinut calificarea în sferturile de finală ale turneului.

După succesul din urmă cu doi ani, când a ajuns până în semifinalele competiţiei, România U21 a impresionat şi în acest an la Campionatul European de tineret. De această dată sub comanda lui Adrian Mutu, tricolorii mici au reuşit să termine la egalitate meciurile cu Olanda şi cu Germania şi s-au impus în faţa Ungariei. În cele din urmă, din cauza unui golaveraj mai slab, România a ratat calificarea în sferturile turneului, însă impresiile lăsate de jucătorii lui Adrian Mutu au fost extrem de plăcute la meciurile disputate în Ungaria.

Astfel, pe lângă fotbaliştii României U21, selecţionerul a atras şi el atenţia echipelor din Europa. Cu şase titluri de campioană în palmares, Beitar Jerusalem nu traversează cea mai bună perioadă, iar presa din Israel scrie că oficialii clubului l-au contactat deja pe Adrian Mutu pentru a prelua echipa. Beitar a ratat calificarea în play-off-ului campionatului, iar acum are 9 puncte peste prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării.

Ofertă incredibilă din Europa pentru Adrian Mutu. "Briliantul", aproape de plecarea de la naţională

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

Până în prezent, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi pe echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO