Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | OFICIAL: Antonio Conte este noul antrenor al lui Inter: ”Sunt foarte încântat. E un proiect extrem de ambiţios”

NEWS ALERT | OFICIAL: Antonio Conte este noul antrenor al lui Inter: ”Sunt foarte încântat. E un proiect extrem de ambiţios”

Inter Milano

Comentarii

Internazionale Milano l-a prezentat oficial pe Antonio Conte! Tehnicianul care a scris istorie în tricoul şi pe banca lui Juventus va fi, începând din sezonul următor, noul tehnician al grupării de pe Meazza.

Venirea lui Conte la Inter fusese anunţată încă de dinaintea finalului de sezon din Serie A, dar mutarea a fost concretizată abia după ce interiştii şi-au rezolvat conturile cu Spalletti.

Începe un nou capitol din viaţa mea şi sunt foarte fericit. Cu multă muncă, voi încerca să răsplătesc încrederea pe care conducerea şi-a pus-o în mine. Am ales Inter pentru că este un club mare, pentru că e un proiect extrem de ambiţios, pentru istoria lui Inter.

Sper să o duc pe Inter acolo unde merită cu adevărat să fie”, a spus Antonio Conte.

După despărţirea de Juventus, Antonio Conte a mers în Premier League, acolo unde a câştigat campionatul cu Chelsea. După un conflict cu Roman Abramovic, Conte a fost demis.

Afla mai multe despre: conteinterserie a 

viewscnt
Articole similare