Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Omul care i-a vrut pe Niţă şi Stanciu e OUT de la Sparta Praga! Anunţul italienilor despre Andrea Stramaccioni

NEWS ALERT | Omul care i-a vrut pe Niţă şi Stanciu e OUT de la Sparta Praga! Anunţul italienilor despre Andrea Stramaccioni
Comentarii

Antrenorul Andrea Stramaccioni a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Sparta Praga, la care evoluează jucătorii Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu, din cauza rezultatelor slabe, anunţă Gazzetta dello Sport.

Sursa citată precizează că decizia fost luată, duminică, după ce Sparta a remizat, acasă, scor 1-1, cu FC Brno. Echipa românilor este pe locul 5, după 19 etape, cu 33 de puncte, la 14 puncte de liderul Viktoria Plzen.

  • Meciurile Spartei Praga se văd în România EXCLUSIV pe Telekom Sport! Următoarea partidă, Karvina - Sparta Praga, e LIVE VIDEO pe Telekom Sport, sâmbătă, de la 16:00

În vârstă de 42 de ani, Stramaccioni este la Sparta Praga din vara trecută. El a mai antrenat în carieră echipele Inter Milano, Udinese şi Panathinaikos Atena.

Gazzetta.it a notat că demiterea antrenorului italian va fi anunţată oficial luni. De altfel, site-ul oficial al clubului ceh a precizat că membrii conducerii grupării s-au întrunit luni, pentru a discuta situaţia dificilă a echipei.

Probleme pentru Stanciu şi Niţă? Greu de crezut

Andrea Stramaccioni a fost decisiv în realizarea transferului lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga, prin care românul a devenit cel mai scump jucător din istoria campionatului ceh, iar italianul a avut un cuvânt greu de spus şi în aducerea lui Florin Niţă. Chiar dacă cei doi vor rămâne fără susţinerea omului care i-a cerut la Sparta Praga, e greu de crezut că vor avea probleme în a prinde primul 11, ţinând cont atât de ceea ce au arătat în cele trei meciuri jucate până acum, dar şi în ceea ce priveşte sumele cheltuite de cehi pentru aducerea lor.

Stanciu, înainte de perfectarea mutării: "Da, am ofertă de la Sparta Praga şi vreau să merg acolo. Vreau să lucrez cu Stramaccioni, care e un antrenor de top"

Ce delcara Stramacconi după perfectarea transferului lui Nicolae Stanciu: "Poate vă amintiţi sau nu, dar l-am cunoscut pe Stanciu în urmă cu cinci ani, cu Vaslui. Din păcate pentru noi, el a marcat atunci. Deci l-am ţinut minte. Este un jucător foarte interesant, iar acum a apărut această şansă de -al lua. Imediat, am cerut să îl transferăm şi acum avem doi români în echipă. Ştiţi că Cristi Chivu este bunul meu prieten şi am acum o problemă, pentru că românii încep să crească la număr în echipă. Am vorbit cu Chivu şi îi cunoaşte pe amândoi. A fost fericit să audă că jucătorii români pot fi importanţi şi în străinătate."

Afla mai multe despre: sparta praganicolae stanciuandrea stramaccioni,  

viewscnt
Articole similare