Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Răsturnare de situaţie! Gigi Becali a ANUNŢAT transferul unui jucător din Liga 1: ”Asta e suma!” | EXCLUSIV

NEWS ALERT | Răsturnare de situaţie! Gigi Becali a ANUNŢAT transferul unui jucător din Liga 1: ”Asta e suma!” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ar putea renunţa la unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători pe care FCSB îi are acum împrumutaţi. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că a primit o ofertă pentru Ovidiu Horşia de la Iaşi. Sunt şanse ca Horşia să fie transferat definitiv în Copou, deşi mijlocaşul spera la o revenire la FCSB

Gigi Becali l-ar putea ceda definitiv pe Horşia în Liga 1: ”Am cerut 300 de mii!”

FCSB a avut un start de sezon dezastruos în Liga I, iar după primele şapte etape, roş-albaştrii erau pe ultimul loc în clasament. A urmat eliminarea din preliminariile Europa League, iar echipa patronată de Gigi Becali s-a concentrat din nou pe campionat. Cu Bogdan Argeş Vintilă la conducere pe banca tehnică, vicecampioana României şi-a revenit şi a reintrat în lupta pentru titlu. Apoi, a venit un nou start ratat, de această dată în anul 2020, însă, chiar înainte de întreruperea competiţiilor sportive, FCSB s-a impus cu 4-1 în faţa Universităţii Craiova şi a revenit în cursa pentru titlu. Pandemia de coronavirus a oprit sportul mondial, astfel că roş-albaştrii mai au de aşteptat până să reia lupta pentru supremaţie din Liga I, dar Gigi Becali îşi face deja planurile pentru stagiunea următoare.

Dincolo de campania de achiziţii care are toate şansele să fie una spectaculoasă, patronul roş-albaştrilor are şi câteva oferte din străinătate pentru jucătorii săi extrem de interesanţi. Dar Florinel Coman, Florin Tănase sau Dennis Man, nu sunt singurii jucători vizaţi de oferte.

După ce a anunţat că se va despărţi de Momcilovici şi că are oferte pentru Gnohere, Gigi Becali a făcut un alt anunţ surprinzător. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că l-ar putea ceda pe Ovidiu Horşia la o altă formaţie din Liga 1. Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1, promovat la Poli Iaşi de Mihai Teja, i-a atras foarte tare atenţia şi lui Mircea Rednic, antrenor care l-a contactat pe Gigi Becali pentru a-l transfera definitiv la Iaşi pe Horşia: ”Pentru Gnohere am ofertă, l-a cerut Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el.. Bine, nu am ofertă, a întreabat Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii. Şi pe Horşia 300 de mii, tot de la Iaşi” a mărturisit Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Horşia, cifre mai bune ca Moruţan, Oaidă sau Darius Olaru

Pare totuşi surprinzător ca Becali să renunţe la serviciile lui Horşia. Cel mai probabil, finanţatorul FCSB-ului vrea să se asigure că mijlocaşul va creşte în continuare şi ar putea păstra o opţiune de răscumpărare asupra fotbalistului.

Fotbalistul în vârstă de numai 19 ani a jucat în actuala stagiune, până acum, 27 de meciuri pentru Poli Iaşi. 23 dintre ele le-a disputat în Liga 1, iar cifrele sale sunt foarte bune. Sau, măcar la fel de bune precum ale jucătorilor care se află deja în lotul echipei vicecampioane.

În 27 de meciuri la Iaşi, Ovidiu Horşia a marcat 5 goluri. El a fost distribuit de antrenorii săi în 1806 minute în acest sezon, un număr mai mic de minute decât Răzvan Oaidă sau Darius Olaru. Horşia îmbunătăţeşte cifrele celor doi jucători care se află deja în lotul FCSB-ului. Olaru are 26 de meciuri şi 4 goluri în actuala stagiune pentru Gaz Metan şi FCSB, iar Oaidă 29 de meciuri şi 4 goluri.  Cifrele lui Moruţan sunt de asemenea inferioare fotbalistului care joacă acum la Iaşi. Olimpiu are doar două goluri în 21 de meciuri disputate în actuala stagiune, dar el a bifat patru pase decisive în Liga 1, într-un număr mai mic de minute jucate decât Horşia.

Mijlocaşul de 19 ani s-a format la grupele de juniori ale FCSB-ului, însă n-a avut nicio apariţie pentru echipa de seniori. Horşia a jucat pentru echipa secundă şi ulterior a fost împrumutat la Cliceni şi la Iaşi. În acest sezon, Horşia a avut 26 de apariţii pentru Poli Iaşi şi are deja o cotă de piaţă de 450 de mii de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri fcsbovidiu horşia 

viewscnt
Articole similare