Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Răsturnare incredibilă de situaţie! ”Neymar a semnat!” Contract fabulos şi o nouă provocare

NEWS ALERT Răsturnare incredibilă de situaţie! ”Neymar a semnat!” Contract fabulos şi o nouă provocaregalerie foto
Comentarii

Brazilianul Neymar ar fi semnat deja un pre contract cu firma de echipament sportiv, Adidas. Asta în ciuda faptului că Puma părea favorită la obţinerea semnăturii sale. Spaniolii cred că această mutare îl apropie de Real Madrid!

Celebra firmă de echipament sportiv Nike a anunţat sâmbătă încetarea subită a contractului cu brazilianul Neymar. ”De luni, Neymar Jr. nu va mai fi jucătorul Nike”, a explicat gigantul american.

Nike nu a dezvăluit motivul pentru care a ales să rezilieze dintr-odată contractul cu Neymar. Brazilianul şi celebra firmă de echipament sportiv aveau o colaborare de 15 ani. Starul lui PSG era sponsorizat de Nike de la vârsta de 13 ani, atunci când evolua la grupele de copii şi juniori ale lui Santos.

Neymar reînnoise contractul cu Nike în 2011, iar înţelegerea urma să fie valabilă până în anul 2022, susţine Marca.

Adidas a intrat pe fir. Se mută Neymar la firma de echipament sportiv care o sponsorizează pe Real Madrid?

"Rămân la PSG şi în sezonul viitor! Şi cu ambiţia de a reveni în finala Ligii Campionilor, de această dată să o câştigăm. Îmi place această idee de a face totul pentru a-mi lăsa numele în cărţile de istorie ale clubului meu", a declarat brazilianul, care îşi va începe al patrulea sezon cu PSG la 17 septembrie, la Lens.

Anunţul lui Neymar vine în contextul în care Barcelona l-ar fi transformat într-o prioritate, oficialii clubului şi vestiarul considerându-l înlocuitorul potrivit pentru Lionel Messi.

Presa spaniolă scrie că Adidas, sponsorul principal al echipei Real Madrid, ar fi ajuns deja la un acord cu Neymar, pentru semnătura căruia se luptă cu Puma: ”Neymar şi-ar fi dat acordul şi ar fi semnat un pre contract cu Adidas” Se pare că brazilianul ar urma să încaseze de la Adidas o sumă importantă la semnătură şi alte 30 milioane de euro pe an. Foarte probabil, contractul va fi pe o perioadă de 10 ani, dar informaţiile presei iberice sunt neconcludente în acest sens. Pe de altă parte Footyheadlines anunţă că acordul dintre Puma şi Neymar este existent şi ar urma să intre în vigoare curând, probabil în cursul săptămânii viitoare. Intervenţia Adidas este complet surprinzătoare şi poate schimba calculele.

Adidas vrea să dea lovitura în contextul în care pandemia a afectat brandul

Profitul Adidas a scăzut cu peste 90% în primul trimestru, iar vânzările cu 19%, ca urmare a măsurilor de închidere a magazinelor luate de guverne din cauza coronavirusului, în timp ce pentru trimestrul al doilea compania anticipează un declin al vânzărilor de peste 40%, relatează CNBC.

”În primele două luni ale trimestrului... Totul a fost absolut normal. Iar apoi a avut loc o scădere dramatică la jumătatea lunii martie”, a declarat directorul general al Adidas, Kasper Rorsted, într-un interviu acordat CNBC.

”Transferul” lui Neymar ar putea revitaliza vânzările brandului, anunţă presa spaniolă, care susţine că mutarea este una strategică.

Implicarea firmei de echipament sportiv care are parteneriat cu Real Madrid îl poate apropia pe Neymar de un transfer la care fanii Realului visează de mai mulţi ani. Germanii s-au înţeles cu Real Madrid pentru un contract uriaş de 1 miliard de euro, astfel că parteneriatul se extinde. Pentru germani, un eventual transfer al brazilianului la Barca sau orice altă echipă care are ca sponsor tehnic compania americană Nike, este echivalent cu o tragedie. Prin urmare, Florentino poate conta şi pe sprijinul lor, unul esenţial după cum s-a văzut în transferul lui Bale de la Tottenham.

Brazilianul ar putea intra pe o listă selectă a jucătorilor care au contract cu brandul german, dacă informaţiile presei spaniole se vor transforma în realitate.

Printre sportivii care reprezintă imaginea Adidas se numără fostul mare internaţional, David Beckham, starul lui Liverpool, Mo Salah, dar şi alţi fotbalişti precum Paul Pogba, Gareth Bale, Roberto Firmino sau Manuel Neuer. Cel mai cunoscut jucător şi cel mai important brand activ care are contract cu Adidas este Lionel Messi. Puma, pe de altă parte şi-a făcut un obiectiv clar din a-l ”semna” pe Neymar, iar brandul nu şi-a ascuns nici măcar intenţiile. Rămâne de văzut ce va alege super starul de la PSG.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: neymaradidas 

viewscnt
Articole similare