Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a aflat ce urmează pentru Rrahmani. Ce accidentare a suferit jucătorul scos pe targă la meciul lui Kosovo

NEWS ALERT | S-a aflat ce urmează pentru Rrahmani. Ce accidentare a suferit jucătorul scos pe targă la meciul lui Kosovo

Rapid

Comentarii

Jucătorul celor de la Rapid, Albion Rrahmani (23 de ani) s-a accidentat în meciul jucat de naţionala sa, Kosovo, cu Andorra, iar oficialii clubului giuleştean au oferit un prim verdict şi o primă perioadă estimativă de absenţă pentru tânărul atacant.

UPDATE | Albion Rrahmani se va opera după accidentarea suferită la naţională. 

”În urma examinărilor de astăzi, a rezultat că Albion Rrahmani a suferit o fractură la glezna dreaptă, urmând să fie operat”, a transmis Vişiniu.ro.


Albion Rrahmani a fost titular în meciul naţionalei Kosovo contra reprezentativei din Andorra, scor 3-0, din preliminariile EURO 2024.

Totuşi, atacantul legititmat la Rapid s-a accidentat grav în minutul 66 şi a fost scos de pe teren pe targă.

Iniţial, sursele internaţionale scriau la momentul accidentării că este posibilă chiar o ruptură de ligamente, dar investigaţiile ulterioare vor revela exact gravitatea loviturii.

Angelescu: ”Nu e ceva atât de grav”

Primul verdict a venit din partea clubului Rapid, al cărui oficiali au făcut o primă evaluare a perioadei în care Rrahmani ar putea fi indisponibil de pe terenul de fotbal.

Astfel, conform lui Victor Angelescu, atacantul kosovar ar urma să ajungă în România până la sfârşitul săptămânii.

Din ce se ştie până acum, nu ar fi vorba despre ceva foarte grav, iar perioada de timp estimată în care jucătorul ar putea lipsi de pe gazon ar fi de o lună.

În acest timp, Rapid are de jucat meciuri precum derby-urile cu Universitatea Craiova şi FCSB.

”Am vorbit aseară cu doctorul echipei din Kosovo, dar nu e clar, e ceva la peroneu. Vom vedea cand va veni, îl aducem aici, până nu ajunge în ţară nu ştim mai multe.

Nu e ceva atât de grav, ca o fractură, nu îl scoate foarte mult din circuit. Am vrea să ştim sigur, vom afla când o să facă mai multe teste. 

Avem o problemă, dar nu atât de gravă. Probabil că o lună tot va lipsi. În weekend ajunge înapoi în România, duminică, iar luni, marţi, vom ştii mai multe.

E o pierdere mare, dar asta este. Trebuie să îl suplinească ceilalţi colegi”, a declarat Angelescu, potrivit Gsp.

Albion Rrahmani a sosit la Rapid la începutul acestui sezon şi are şase partide jucate în Superliga României, cu şase goluri marcate şi două pase decisive distribuite.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanikosovo 

viewscnt
Articole similare