Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | S-a decis viitorul lui Florin Andone în Turcia! Ce decizie a luat Galata în privinţa transferului său definitiv

NEWS ALERT | S-a decis viitorul lui Florin Andone în Turcia! Ce decizie a luat Galata în privinţa transferului său definitiv

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia scrie că Galatasaray Istanbul nu-l va achiziţiona definitiv pe Florin Andone, atacant împrumutat de Brighton în Turcia.

”Galatasaray se pregăteşte să se despartă de atacantul Florin Andone” anunţă Webaslan.com, care notează că vârful naţionalei României va reveni la Brighton în Anglia.

Cotat la 3.2 milioane de euro, atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat 3 goluri în 14 meciuri pentru ”Cim Bom Bom”.

Celtic şi Rangers sunt interesate de transferul lui Florin Andone

Presa din Anglia a anunţat recent că internaţionalul român, Florin Andone, se află pe lista celor două mari cluburi ale Scoţiei, Celtic şi Rangers.

În vârstă de 27 de ani, Florin Andone urmează să revină la Brighton, la finalul sezonului, după ce Galatasaray a decis să nu îl transfere definitiv. Împrumutat toamna trecută de la Brighton, internaţionalul român a strâns doar 14 apariţii în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reuşit să marcheze de trei ori.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare