Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Teja şi Becali au luat decizia finală în privinţa lui Gnohere: ”Am vorbit deja cu el” Cine e alesul din atac la FCSB

NEWS ALERT | Teja şi Becali au luat decizia finală în privinţa lui Gnohere: ”Am vorbit deja cu el” Cine e alesul din atac la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a anunţat că a avut o discuţie cu Harlem Gnohere în care i-a explicat acestuia de ce nu joacă titular. Antrenorul celor de la FCSB a anunţat că Ioan Hora nu poate fi scos din echipă atât timp cât va marca.

Teja a vorbit despre situaţia delicată în care se află Harlem Gnohere. ”Bizonul” e golgheterul echipei, dar este ţinut pe banca de rezerve. Chiar dacă e afectat de faptul că nu joacă, Gnohere i-ar fi transmis lui Teja că îşi va aştepta rândul la titularizare.

Gnohere e un jucător valoros. Dar jucătorii care joacă bine trebuie să joace în continuare. Nu pot să scot un jucător care intră, joacă bine, dă goluri pentru un altul care deocamdată nu a jucat. Ne ajută şi va intra probabil şi în meciurile viitoare, va juca, cu siguranţă este un jucător important pentru noi. Cu siguranţă va avea şansa lui să joace şi să demonstreze.

Pentru că nu mai poţi să joci sau să trăieşti cu trecutul sau ce a fost. A intrat, şi-a făcut treaba foarte bine, sunt sigur că şi în această perioadă şi la fiecare meci va fi acelaşi jucător. Eu nu pot să scot un jucător care a jucat bine şi a dat goluri pentru un altul, doar de dragul de a schimba! Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Gnohere a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”, a explicat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbtejabecai 

viewscnt
Articole similare