Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Verdict, după patru ani de la moartea lui Patrick Ekeng! Medicul de pe ambulanţă a fost condamnat la închisoare şi trebuie să achite despăgubiri uriaşe familiei. Prima reacţie

NEWS ALERT | Verdict, după patru ani de la moartea lui Patrick Ekeng! Medicul de pe ambulanţă a fost condamnat la închisoare şi trebuie să achite despăgubiri uriaşe familiei. Prima reacţie
Comentarii

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, iar abia după patru ani s-a dictat o condamnare în procesul demarat după dispariţia prematură a fotbalistului de la Dinamo.

  • Medicul de pe ambulanţa care a ajuns prima la Patrick Ekeng în seara morţii fotbalistului a fost condamnată la închisoare!

UPDATE 15:45 Avocatul familiei Ekeng a reacţionat după ce s-a dat prima sentinţă în cazul morţii lui Patrick Ekeng. "Soluţia ne mulţumeşte, considerăm că s-a făcut dreptate. Şi cuantumul despăgubirilor este mulţumitor, însă vom discuta şi cu clienţii noştri. Soluţia abia ce a apărut, nu am apucat să discutăm detaliile cu ei, va fi o discuţie mai amplă. Despăgubirile vor fi plătite în solidar, adică de inculpată şi partea responsabilă civilmente, adică PULS. Nu am stabilit încă dacă vom face apel, vom vedea şi ce vor face celelalte părţi din dosar", a punctat Andreea Mincu, avocat al familiei Ekeng, în exclusivitate pentru gsp.ro.


La patru ani de la moartea lui Patrick Ekeng, instanţa a dictat o condamnare de şase luni de închisoare cu suspendare împotriva doctoriţei de pe ambulanţa care i-a acordat primul ajutor jucătorului, scrie sport.ro. Mai mult, aceasta va presta 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi este obligată să plătească o sumă uriaşă familiei lui Ekeng, drept despăgubiri. Medicul va trebuie să achite 200.000 de euro familiei lui Patrick Ekeng, despăgubiri.

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016!

Tragedia în urma căreia a dispărut dintre cei vii Patrick Ekeng a avut loc pe 6 mai 2016, în timpul unui meci Dinamo - Viitorul. Mijlocaşul a început partida ca rezervă, dar a fost trimis în teren de Mircea Rednic, antrenorul de atunci al lui Dinamo, în minutul 63. După doar 7 minute petrecute pe teren, Ekeng s-a prăbuşit inconştient pe gazon, fără să fie atins de nimeni.

Atunci, ambulanţa a reacţionat prea târziu, ajungând la Ekeng la două minute şi 40 de secunde după prăbuşirea sa pe teren. Mai mult, se pare că medicii nu l-ar fi resuscitat pe camerunez, efectuând manevrele de resuscitare asupra lui Ekeng abia la şapte minute de la preluarea sa în ambulanţă. Decesul lui Patrick Ekeng a fost confirmat pe 6 mai, după ce medicii de la spital au încercat o oră şi jumătate să-l readucă la viaţă, fără succes.

Afla mai multe despre: patrick ekengmediccondamnareinchisoare 

viewscnt
Articole similare