Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Vlad Achim a plecat de la Viitorul şi a semnat cu Dinamo! OFICIAL

NEWS ALERT | Vlad Achim a plecat de la Viitorul şi a semnat cu Dinamo! OFICIAL

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat, marţi, despărţirea de Vlad Achim (31 de ani), mijlocaş care e dorit de Dinamo. Spaniolii au pus ochii pe fotbalistul Viitorului, trecut şi pe la FCSB, în încercarea de a reconstrui echipa din temelii, după un sezon extrem de prost.

UPDATE 14:00 - OFICIAL! Vlad Achim a semnat cu Dinamo şi va juca în Ştefan cel Mare pentru următoarele două sezoane.


ştirea iniţială

Vlad Achim a plecat de la Viitorul. Cale liberă spre Dinamo!

Viitorul a anunţat plecarea lui Vlad Achim pe site-ul oficial: "Mijlocaşul Vlad Achim nu mai este de astăzi jucătorul formaţiei noastre, după ce contractul dintre cele două părţi a expirat. Ajuns la formaţia noastră la începutul sezonului 2018/2019, Vlad Achim a îmbrăcat de 65 de ori tricoul negru-albastru în toate competiţiile, reuşind să înscrie şi 7 goluri.

Cu FC Viitorul Constanţa a câştigat Cupa şi Supercupa României în 2019. Mulţumim Vlad Achim pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îti dorim mult succes pe viitor!", se arată în comunicatul Viitorul!

Preluată de spaniolii conduşi de Pablo Cortacero, Dinamo încearcă să îşi reconstruiască echipa şi să reintre în cărţi pentru titlu şi cupele europene. Vlad Achim ar putea fi primul transfer bun sub tutela noii conduceri din Ştefan cel Mare. Vlad Achim a evoluat la FCSB, în perioada 2016-2018, şi şi-a prelungit contractul cu Viitorul în scopul de a finaliza sezonul amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Mijlocaşul a negociat, luni, un posibil transfer la Dinamo.

500 de mii de euro este cota de piaţă a lui Vlad Achim, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 5 goluri a marcat Vlad Achim în cele 28 de meciuri jucate pentru Viitorul, în sezonul recent încheiat al Ligii 1.

Afla mai multe despre: vlad achimdinamoviitorul 

viewscnt
Articole similare