Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar are uşa închisă la Barcelona. Xavi a negat interesul catalonilor. ”Avem alte priorităţi”

Neymar are uşa închisă la Barcelona. Xavi a negat interesul catalonilor. ”Avem alte priorităţi”

Ligue 1

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat că gruparea catalană nu este interesată de Neymar, el menţionând că este surprins de zvonurile apărute cu privire la brazilian, informează L’Equipe.

Publicaţia Sport a notat că grupării din Barcelona i s-ar fi propus ca Neymar să revină.

“Am fost surprins de tot ce se spune despre Neymar. Nu este prevăzut aşa ceva. Eu îl apreciez mult, dar avem stabilite alte priorităţi”, a afirmat Xavi pentru canalul de Twitch Jijantes FC.

Neymar a jucat la FC Barcelona în perioada 2013-2017. Alături de catalani, brazilianul a câştigat două titluri, trei Cupe ale Spaniei, o Supercupă, un Campionat Mondial al Cluburilor, o Supercupă a Europei şi o Ligă a Campionilor.

Se destramă PSG. După Messi, Christopher Galtier pleacă şi el de pe banca tehnică a campioanei Franţei

Anunţul nu reprezintă însă o surpriză, în condiţiile în care PSG a ratat principalul obiectiv al sezonului recent încheiat: câştigarea Ligii Campionilor, chiar dacă şi-a trecut în palmares un nou titlu în Ligue 1, al unsprezecelea din istoria sa, un nou record pentru fotbalul francez.

Contactat de AFP, avocatul antrenorului francez nu a dorit să facă niciun comentariu. În vârstă de 56 de ani, Christophe Galtier a fost recrutat în vara trecută de Luis Campos, consilierul pentru fotbal al clubului PSG, cu care antrenorul colaborase anterior la Lille.

 
 

Afla mai multe despre: neymarxavibarcelona 

viewscnt
Articole similare